- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
Lütfen bişey söyleyim 14. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı hala adet olmadım ama 18. Gunundeyim bekleyim mi yoksa yapayım mi tek çizgi görmekten bıktım :"(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
progestan kullanıyorsanız özellikle jel olanı gecikme yapıyor. yumurtanızın çatladığını hissettiniz mi. belki de çatlama olmamış ve kistleşme olduysada gecikme oluşuyor. ben hep kötü senorya çizdim ama geç döllenme olduğsa idrar testinde çıkmaya bilir kan testi en doğru sonucu verecektir. aynı zamanda ultrasonla bakılırsa kist falan var mı yok mu öğrenmiş olursunuz.Lütfen bişey söyleyim 14. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı hala adet olmadım ama 18. Gunundeyim bekleyim mi yoksa yapayım mi tek çizgi görmekten bıktım :"(
hamile olsan da beta hgc cok yukselmediyse idrda cikmaz, en garanti kan testi yaptır, pozitif cikarsa mutlu olursun negatif cikarsa boşa beklememis olursun. çünkü bilirim beklemek insani mahfediyor.Progesteron kullanmıyorum 21. Gün kontrole gittim yumurtalarım catlamis ultrason La ve kan testinde belli oldu. Biraz önce test yaptım maalesef negatif. Geriye iki şey kalıyor herhalde ya geç döllenme oldu yada bu ay olmadi
kiyamam yaaaMaalesef bu ay da olmadı![]()
insallah en yakin zamanda hamile kalırız... benim rahim filmi cekildi bi problem çıkmadı çok şükürBu ayda klomen verdi. Eğer olmazsa yine rahim filmi çekilecek.. Yumurtanın gelişiminde ve çatlama sinda bi sorun yok nolur dua edin tüm isteyenlerin olsun. Arkadaşımın 3 yıldır olmuyordu. Rahim filmi çekildi bu ay ve hemen hamile kalmis
rahim filmi cekildigim ay doktor korunmami istedi vucuduna radyasyon verdik gebelik riskli olur dedi sonraki ay aşılama yapılacaktı yumurtlama günümü kaçırdı doktor ondan sonraki ay tekrar aşılama yapildi ama sonuc negatifti sonra bi daha doktora gitmedim 1 ay sonra da hamile kaldim ama o da kimyasal gebelik olduRahim filmi cekildik den sonra hamile kalmadn mi ? Başka bir problem mi var ?
Doktorum a sordum filmden sonra korunma Şansın daha fazla olur dedirahim filmi cekildigim ay doktor korunmami istedi vucuduna radyasyon verdik gebelik riskli olur dedi sonraki ay aşılama yapılacaktı yumurtlama günümü kaçırdı doktor ondan sonraki ay tekrar aşılama yapildi ama sonuc negatifti sonra bi daha doktora gitmedim 1 ay sonra da hamile kaldim ama o da kimyasal gebelik olduyani rahim filminden 3 ay sonra hamile kaldim ama tutunamadi. hic bir problem bulunamadi
evet ben de öyle okumuştum doktorda radyasyon aldın korun diyince korktum ama simdiki aklım olsa korunmamDoktorum a sordum filmden sonra korunma Şansın daha fazla olur dedi