çatlatma ignesi olan dostlar yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

sevimsizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
85
1
86
İçel Mersin
arkadaslar 18 subatta çatlatma ignesi oldum ve bu gün dün yumurtalıklarım agrıyor karnımda sızlama var cok sık idrara cıkıyorum lütfen bunları yasayanınız var mı yokssa nedeni ne olabilir:çok üzgünüm:

canım çatlatma iğnesinden dolayı oluyo bende yaşadım aynı şeyleri merak edilecek bişiy yok tatlım inşallah hamile kalırsın:CüvCüv:

evet canım iğnenin etkisi ben geçen ay çatlama iğnesi olmuştum sonuç alamadım bu ayda13 şubatta oldum bekliyorum şimdilik öle gözle görülür bi belirtim yok

ins canım ya sen kaldın mı

yok canım biz iğneden dolayı yanıldık çatlatma iğnesinden 10 gün sonra kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitif doktor hamilesin dedi ama haftaya tekrar yaptırdığımda sonuç negatifdi meğer iğneden dolayı pozitif çıkmış canım çatlatma iğnesinde hcg hormonu var o yüzden gebe gibi gösteriyo en doğru sonucu iğneden tam 15 gün sonra yaptır o zamana iğnenin etkisi vucutdan atılıyo sen benim gibi önce sevinip sonra hayal kırıklığına uğrmazsın inşallah hamile kalırsın tatlım allah gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:

Bana da geçen ay çatlatma iğnesi yapılmıştı.
Öncesinde klomen kullandın mı?
Bende de iğneden 2-3 gün sonra başlayan ve 1 hafta boyunca devam eden ağrılar olmuştu.Kasığımdan bacağıma kadar vuruyordu ağrı.Tam günümde adet oldum,doktora kontrole gittiğimde yumurtamın çatlamadığını ve kist oluştuğunu öğrendim.
İnşallah senin doktorun çatlama olup olmadığını takip etmiştir.
Bu ay da hiç bir şey yapmadan,oluşan kistler için ilaç kullanmak zorunda kaldım.
İnşallah sen hamile kalırsın.Kendini hiç dinleme ve test için acele etme çünkü iğneden dolayı adet gününden önce kanda yapılan test de doğru sonuç vermiyor,yanılabilirsin...

İnşallah hamilesindir opuyorumnanaktan

inş yaaa evet klomen kullandım

Ben de klomen kullanmıştım.Sonra çatlatma iğnesi yapıldı ama iğneden sonra doktorum çatladı mı çatlamadı mı diye kontrole çağırmadı.Yumurtam çatlamadığı için kist oluşmuş.Tedavisi var ama yine de insan üzülüyor.İnşallah senin vesilen olur bu tedavi bebeğin gelir :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…