- Konu Sahibi Matmazel92
-
Bugün 14 ncü günüm canım iğnede dün dayanamayıp yapmştım gebelik testi ama negatif çıktı yine ;(Hiç bir anlama gelmiyor canım birşey ifade etmiyor. Birde çatlatma iğnesi hcg yükselttiği için şu an kan versen hamile çıkarsın direk. etkisi 15 günde geçiyor. Yani en erken doğru testi 15 gün sonra verir. Diğer günler de hep pozitif gösterir
Galiba öyle acaba pco dan dolayımı böyle oldu dedim çünkü iğnenin etksi geçmiş geçmeseydi gebelik testi pozitif çıkardıYumurtlama olduğunu gösteriyor sadece. Yani yumurtlamanın etkisi gidiyordur hala çizgi koyuluğu azalmış
Neden bu kadar erken yaptın canım iğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyor işe yaramıştır daha kana karışmamıştır çünkü çok erken yapmşsınKizlar catlatma ignesi dun oglen oldum bugun oyle meraktan beta testi yaptik aşiri silik cikti ignenin etkisi cok cabuk mu gevti acaba ya da igne ise yaramadimi yapilma konusunda kafam karisti ya
Ya burda daha once boyle deneyenleri gormustum bende merak ettim gorduklerim baya koyuydu benmki oyle.cikinca sasirdimNeden bu kadar erken yaptın canım iğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyor işe yaramıştır daha kana karışmamıştır çünkü çok erken yapmşsın
Bnde birkere 6 ncı günde yapmştım yalanda olsa 2 nci çizgiyi göreyim diye 6 ncı günde hemen çıkmıştı ikinci çizgi sen günleri değerlendir bunlara takılma canımYa burda daha once boyle deneyenleri gormustum bende merak ettim gorduklerim baya koyuydu benmki oyle.cikinca sasirdim
Bnde birkere 6 ncı günde yapmştım yalanda olsa 2 nci çizgiyi göreyim diye 6 ncı günde hemen çıkmıştı ikinci çizgi sen günleri değerlendir bunlara takılma canım
Anladim tamam canimnsagol paniğim çok bu ay artik anne olmak istiyorum
Amiiin amiin inşallahhAllah hepimize bu sevinci yaşatsın inşaAllah
Ben yapmştım negatif çıkmıştı 2 gün sonrada malesef adet oldumYarin ignenin 12.gunu ignenin etkisi gecti bugun normal gebelik testi negatif cikti yarin erken test yapsam cikarmi ya
pozitife donmezmi yaniBen yapmştım negatif çıkmıştı 2 gün sonrada malesef adet oldum
Dönenler oluyormuş canımpozitife donmezmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?