Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi olanlar yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnsu33

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
38
20
8
31
Merhabalar bu ay ilk ignemi sali gunu oldum o gun kasik agrm vardi ve seffaf bir akinti gordm ama doktrm 36.saat catlayacgni soyledi ben 36.saat ikiskiye girdm ama agrm yoktu kafami karstran acaba catlamadmi basina geln yardimci olsun lutfen:(

Kendimden ornek vereyim ben de vurulmuştum. Benim de ağrım olmadi yumurtalarim çatlamış ki dollendi ☺️

Bende 2ci kez catlatma ignesi vuruldum ilkinde ahrım sancım olmuştu ama tutmadı ikinci ignemde hic bısy hissetmedim ne agrı ne igne acısı hic bisy ama doktorum bana 24 saat sonra gün aşırı ilişki demiştı bende beklıyorum ins tutmuştur hayırlı haberler alırız dua edelim birbirimize

Bende 2ci kez catlatma ignesi vuruldum ilkinde ahrım sancım olmuştu ama tutmadı ikinci ignemde hic bısy hissetmedim ne agrı ne igne acısı hic bisy ama doktorum bana 24 saat sonra gün aşırı ilişki demiştı bende beklıyorum ins tutmuştur hayırlı haberler alırız dua edelim birbirimize
Canım sanirim kişiden kisiye değişiyor bu agri insallah ikimizde hamile kalirz kac once vuruldun canm

İlk hafta pek belırtım olmadı ama iki gündur ayaklarım yanıo 5 saniyelık sancılar var kasıklarımda hafif bulantı var göguslerimde şişme var agrıyla beraber ama ümitlenmekte istemıyorum otutmamıssa diye ama inş tutmuştur

İlk hafta pek belırtım olmadı ama iki gündur ayaklarım yanıo 5 saniyelık sancılar var kasıklarımda hafif bulantı var göguslerimde şişme var agrıyla beraber ama ümitlenmekte istemıyorum otutmamıssa diye ama inş tutmuştur
Canm bnm doktrm 15.gun test yapabilirsin dedi sen de yapsana varsa cikar belirtilerin de hamilelik belirtisi zaten 😍

Negatif sonucu görmekten korkuyorum ümitlenmekte istemıyorum gecen ay adetım 4 gün gecmişti cok ümitlendim ama 5 ci gun kırmızıları görunce cok kötu olmustum oyuzden bekleye bildim kadar beklemek istıyorum ins Rabbım bekleyen herkese nasıp eder

Negatif sonucu görmekten korkuyorum ümitlenmekte istemıyorum gecen ay adetım 4 gün gecmişti cok ümitlendim ama 5 ci gun kırmızıları görunce cok kötu olmustum oyuzden bekleye bildim kadar beklemek istıyorum ins Rabbım bekleyen herkese nasıp eder
Aa öylemi niye oyle gecikti gerçekten sinir bozucu olur ozaman bekle canm benim geçen ay belirtin varmıydı

Aa oylemi adetinde baya gecikms kim olsa umutlandi😶 ama inşallah bu sefer tutarcanim benm haber ver 🤲🏻

Gecen ay daha cok belirtim vardı simdide bel ve karın agrim basladı hafif lekelenme oldum ins adete cevirmez😔

Merhabalar bu ay ilk ignemi sali gunu oldum o gun kasik agrm vardi ve seffaf bir akinti gordm ama doktrm 36.saat catlayacgni soyledi ben 36.saat ikiskiye girdm ama agrm yoktu kafami karstran acaba catlamadmi basina geln yardimci olsun lutfen:KK43:
Bende ilk defa oldum iğne,13 mayısta,beklemedeyim şimdi

Çatlamamışta olabilir tutmayadabilir yani hemen olmayabilir .. benim iki denemem de boşa gitti nasip yani 🤷🏻‍♀️

Back
X