Çatlatma iğnesi olanlar yazabilir mi

Birsev5396

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
71
28
8
29
Merhaba arkadaşlar pcos hastasıyım daha önce yazmıştım zaten. Femera kullandım doktorum sağ yumurtalığımin olduğunu söyledi bugün 10 da çatlatma iğnesi vuruldum daha önce bunu yaşamış olanlar yazabilir mi konuşalım

Femera değil ama klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 3.denemem de oldu şükürler olsun
İlk denemem kimyasal gebelik ikinci denememde herşey gayet normal ilerledi yumurta gelişti çatladı ve ama ben gününde adet oldum sonuncuya kısmetmiş

Kimyasal gebelik derken nasıl yani. Bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kimyasal gebelik derken nasıl yani. Bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin inşallah. Sağlıksız bi gebelikte düşük bile saymıyor doktorlar beta 200 küsüre kadar çıktı sonra kanamam oldu sıfırlandı beta bi hafta içinde

Selam hanımlar, bende femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bugün 7. günüm fakat hiçbir belirtim yok. Sizin belirtiler ne zaman başladı? biraz anlatır mısınız

Bende catlatma iğnesi oldum.polkistlikoverim fakat tutmadı gününde adet oldum

Doktor umutluydu neden tutmadı anlamadım bir arkadaşım iğneden sonra ilk üç gün birlikte olun eşinizle demişti biz iki günde bir kez denedik ondn mı olmadı

Doktor umutluydu neden tutmadı anlamadım bir arkadaşım iğneden sonra ilk üç gün birlikte olun eşinizle demişti biz iki günde bir kez denedik ondn mı olmadı
Ben 3. Denemem de kaldım. İlişki bence önemli ama ben tek ilişkiyle kaldım hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…