- 11 Şubat 2021
- 71
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi Birsev5396
-
Yaa demek sizin 3. İki yumurtalığıniz da da artma var mıydı yoksa tek yumurta miydi sizindeBen de pcos um bu 3. ignem oldu neyi öğrenmek istiyorsun ?
Benim üçünde de tek yumurta oluştuYaa demek sizin 3. İki yumurtalığıniz da da artma var mıydı yoksa tek yumurta miydi sizinde
Anladım benim ilaçla yumurta oluştu. Bgun iğne yapıldı bakalm hayırlısı olur inşallahBenim üçünde de tek yumurta oluştu
Kac yumurta oluştu?Anladım benim ilaçla yumurta oluştu. Bgun iğne yapıldı bakalm hayırlısı olur inşallah
1 yumurta sagdaKac yumurta oluştu?
Hadi hayırlısı olsun inşallah1 yumurta sagda
Femera değil ama klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 3.denemem de oldu şükürler olsunMerhaba arkadaşlar pcos hastasıyım daha önce yazmıştım zaten. Femera kullandım doktorum sağ yumurtalığımin olduğunu söyledi bugün 10 da çatlatma iğnesi vuruldum daha önce bunu yaşamış olanlar yazabilir mi konuşalım
Kimyasal gebelik derken nasıl yani. Bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahFemera değil ama klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 3.denemem de oldu şükürler olsun
İlk denemem kimyasal gebelik ikinci denememde herşey gayet normal ilerledi yumurta gelişti çatladı ve ama ben gününde adet oldum sonuncuya kısmetmiş
Amiiiinnn rabbim nasip ederse inşallah ben elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahiHadi hayırlısı olsun inşallahdilerim senin ilk ve son olur hemen bebis gelir
Amin inşallah. Sağlıksız bi gebelikte düşük bile saymıyor doktorlar beta 200 küsüre kadar çıktı sonra kanamam oldu sıfırlandı beta bi hafta içindeKimyasal gebelik derken nasıl yani. Bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hmm anladım bakalm benimde bu ay sonu ne çıkacak sonucun ins güzel haberi yazarım burdaAmin inşallah. Sağlıksız bi gebelikte düşük bile saymıyor doktorlar beta 200 küsüre kadar çıktı sonra kanamam oldu sıfırlandı beta bi hafta içinde
Bende catlatma iğnesi oldum.polkistlikoverim fakat tutmadı gününde adet oldumFemera değil ama klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 3.denemem de oldu şükürler olsun
İlk denemem kimyasal gebelik ikinci denememde herşey gayet normal ilerledi yumurta gelişti çatladı ve ama ben gününde adet oldum sonuncuya kısmetmiş
Geçmiş olsun bende Bi sefer 16.günü adet oldumBende catlatma iğnesi oldum.polkistlikoverim fakat tutmadı gününde adet oldum
Kaç sefer denedin çatlatma iğnesi.. tesekkürlerr..Geçmiş olsun bende Bi sefer 16.günü adet oldum
Ben 3. Denemem de kaldım. İlişki bence önemli ama ben tek ilişkiyle kaldım hamileDoktor umutluydu neden tutmadı anlamadım bir arkadaşım iğneden sonra ilk üç gün birlikte olun eşinizle demişti biz iki günde bir kez denedik ondn mı olmadı
Yaa tek bir kerelik ilişkide tutundu öyle mi.Ben 3. Denemem de kaldım. İlişki bence önemli ama ben tek ilişkiyle kaldım hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?