Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de Nisan ayının 20 sinde vurdurdum acaba olur mı diye hep tedirgin bekleyişteyim benim adetlerim de düzensiz gecikme belirtisinde de anlayamam 😢

Merhaba kızlar ben de 26 nisanda oldum çatlatma iğnesi🤗 ümitli değilim ama bata 3 gün var. İğnenin ilk günlerinde vardı ama şuan Hiçbir belirtim yok😀 siz de var mı neler yaşıyorsunuz

Ben de iğneyi yapalı bugün 15 gün oldu ama tek belirtim aşırı bel ağrısı ve yumurtalıklarım ağrıyor kendimi de ümitlendirmek istemiyorum bir süre daha beklicem öyle test yapacam

Kızlar bende ara ara kasıklarda bıçak saplanması gibi oluyor başka da bir şey yok şimdilik S sude3543 T tbbgc
Yumurtalık çatlayınca oluyor demişti doktor,herşeyi de paikolojikmen gebeliğe bağlıyoruz Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşaallah güzel haberlerle🙏Sen ne zaman yaptırmıştın

kızlar merhaba 28'inde oldum bende ignemi 37. Saat iliski oldu (asılama yönteminde 36-41 saat arası yapiyorlarmis oyle denemek istedim) 3 gundur belli derece beyaz akıntı var ve hamileligimde oldugu gibi tırnaklarım filan hemen uzamaya basladı aranızda yasayan var mı belirtileri birde gaz siskinligi gibi sisiyorum ara ara sizde ne var ne yok :)

Back
X