- 28 Eylül 2021
- 694
- 602
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar çatlatma iğnesi olan hanımlar gelin beraber bekleyelim bu ay 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr nerdesinizzzKızlar çatlatma iğnesi olan hanımlar gelin beraber bekleyelim bu ay![]()
Bende bugün vuruldum.Kızlar çatlatma iğnesi olan hanımlar gelin beraber bekleyelim bu ay![]()
Canım hayırlı olsun, test yaptın mıBen de Nisan ayının 20 sinde vurdurdum acaba olur mı diye hep tedirgin bekleyişteyim benim adetlerim de düzensiz gecikme belirtisinde de anlayamam![]()
Hayırlı olsun canım inş güzel haberler alırızBende bugün vuruldum.![]()
İnşallah canımHayırlı olsun canım inş güzel haberler alırız![]()
Yapmadım çekiniyorum ya negatifi görürsem diyeCanım hayırlı olsun, test yaptın mı![]()
Anladım canım o zaman birkaç gün daha bekle inş pozitifi görürüzYapmadım çekiniyorum ya negatifi görürsem diye
İnşaallah yaaAnladım canım o zaman birkaç gün daha bekle inş pozitifi görürüz![]()
Herhangi bir belirtin var mı canımBende cuma günü oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız kızlar![]()
Ben geçen hafta cumartesi yaptırdımYumurtalık çatlayınca oluyor demişti doktor,herşeyi de paikolojikmen gebeliğe bağlıyoruz Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşaallah güzel haberlerleSen ne zaman yaptırmıştın
15 gün geçsin test yaptırBen geçen hafta cumartesi yaptırdım
Ay 15 gün nasıl geçecek işte tek sorun o15 gün geçsin test yaptır![]()