çatlatma iğnesi olup 4 gün sonra beta 16,28 kan test yaptıran varmı

Catlarma ignesiyle catlamama ihtimali var ki kizlar ben 20mm iken ogne yaptim digeri de 16mm idi bugun 5.gun kasiklarimda sizi var ve yorgunluk. Ek olarak da klomen aldim igneden once. Kan testi icin ne kadar beklemeloyim hemen gidip yaptrmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katıldım ve size birşey sormak istiyordu. 17 mayısta pregnly çatlama iğnesi vuruldum 18 20 ilişki dedi doktorum ve 26 mayistada progesteron hormonuma bakıldı ve 9.40 çıktı geçen ay yapıldığında 0.10 du yani bu ay yükselmiş degerim galiba ama sizce yumurtla olmusmudur iğneden sonra 6.gun idrar testi yapmıştım negatifti yani iğnenin etkisi geçmiş galiba 10.gun tekrar yaptım silik ikinci cizgi çıktı acaba gebelik söz konusumudur

Kizlar ben pazar gunu catlatma ignesi oldum ogun cok agrim vardi pazartesi agrim yoktu iliskiye girdik pazartesi bugun belim kasgim agriyo sizce neden hala ignenin etkisimi yoksa agri yapiyo

Bende aranıza yenı katıldım. Cuma gunu catlatma ıgnesı yaptım . ondan once de klomen 50 mg kullandım.ılk defa kullandım.sonucu merakla bekliyorum. Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Benimde klomen'de 2.ayim sabah akşam 50 mg klomen kullandım 6 haziran pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum şimdi kasık ve bel ağrısı çekiyorum inşaallah bu ay tutar rabbim herkese nasip etsin bu nimeti. Klomenle 2. ayinda hamile kalan oldu ya da kaçıncı ayınızda hamile kaldınız??

Kızlar ben de geçen hafta salı iğne oldum. 2 gün ilişki.Tam yedi gün geçti ve şimdi test yaptım çok hafif silik çizgi. Sizce ne?

Kızlar ben de geçen hafta salı iğne oldum. 2 gün ilişki.Tam yedi gün geçti ve şimdi test yaptım çok hafif silik çizgi. Sizce ne?
Testi çok erken yapmışsın canim 15 günden önce yapılması onerilmiyor çünkü catlatma ignesinde gebelik hormonu olduğu için ilaç kaynaklı pozitif çıkmış olabilir 15. Gününde tekrar yapmani öneririm

Kizlar size cok acil bsy sorcam igne olali 15 gun oldu az once kahve rengi sarimsi bsy geldi adet olcak gbiyim ama gunume var daha 22 23nde olmam gerekiyo acaba gec dollnmemi oldu yeno yerlesti yada dusuk mu olcak yada adet mi korkuyorum bu konuda deneyimleri olan var mi belime agri geliyo arada bide ...... Cvp yazin ltfen

Kan tahlilin kac cikmisti canm. Brnm bugun igne 12. Gun kanda vaktrdim 10 cikmis 3 gun once pazartesi 2.30 du 10 yukselmis. Nasil yorumlarsin

bende aranıza yeni katıldım 1 tane oğlum var 5 yaşında ilk denemede hamile kalmıştım, şimdi 5 aydır uğraşıyoruz olmuyor en son kist çıktı çok büyükt doğum kontrol hapı kullandım geçti, doktorum bir an önce 2.çocuğu yapmam için tedaviye başladı,5 gün günde 2 tane klomen kullandım bugün çatlatma iğnesi oldum ama içim çok huzursuz tekarar kist oluşmasından korkuyorum.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Çoook uzun zaman olmus ama hamile kaldiniz mi acaba kaldiysaniz neler yaptiniz benimde kizim 5 yasinda 5 aydir olmuyo

Merhaba benimde bugün iğnemin 13. Günü çarşamba beta 4.47 çıktı cumartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselir 🥺

Bende çatlatma iğnesi oldum 10 gun sonra kan testi verdik gebelik yok denildi adet olunca gel dedı doktorum ama 1 haftadır gecikme oldu hamile olma ihtimalim varmı bilgisi olan yardımcı olabılrı mı🙏

Back
X