- 3 Aralık 2015
- 40
- 33
- 3
- 38
- Konu Sahibi mirage1983
Hayir
kullandigim igneler kan degerimi yüksek göstermiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi çok erken yapmışsın canim 15 günden önce yapılması onerilmiyor çünkü catlatma ignesinde gebelik hormonu olduğu için ilaç kaynaklı pozitif çıkmış olabilir 15. Gününde tekrar yapmani öneririmKızlar ben de geçen hafta salı iğne oldum. 2 gün ilişki.Tam yedi gün geçti ve şimdi test yaptım çok hafif silik çizgi. Sizce ne?
Çoook uzun zaman olmus ama hamile kaldiniz mi acaba kaldiysaniz neler yaptiniz benimde kizim 5 yasinda 5 aydir olmuyobende aranıza yeni katıldım 1 tane oğlum var 5 yaşında ilk denemede hamile kalmıştım, şimdi 5 aydır uğraşıyoruz olmuyor en son kist çıktı çok büyükt doğum kontrol hapı kullandım geçti, doktorum bir an önce 2.çocuğu yapmam için tedaviye başladı,5 gün günde 2 tane klomen kullandım bugün çatlatma iğnesi oldum ama içim çok huzursuz tekarar kist oluşmasından korkuyorum.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Gebelik oldu mu acaba en son beta sonucunuzu yazmissiniz12.günüm reeglime 1 hafta var bugun kan sonucu 10 cikti nasl yorumlarsnz