• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

elanaz_efe

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
66
1
16
Karabük
merhabalar iğneyi olalı 12 gün geçti.. ne kadar daha beklesem test yapamak için..
ilk defa kullandım bu ilacı. en son 24 ocakta adet oldum ..
desteklerinizi bekliyorum

merhabalar iğneyi olalı 12 gün geçti.. ne kadar daha beklesem test yapamak için..
ilk defa kullandım bu ilacı. en son 24 ocakta adet oldum ..
desteklerinizi bekliyorum

genelde 14 - 15. günde yapıyorlar test. cumartesi yapcaktım bende 15. günde uyandığımda adet olmuştum. nasip değilmiş umarım sen hamilesindir?

inşallah öyle olur.. sen de üzülme bir daha ki aya olur umarım.. 14. günbugün yarın test yapmayı düşünüyorum bakalım.

inş güzel haberler alırsın yrn. 1 yıldır her ay aynı umutla başlıyorum ama yıkılıyor ay sonunda. birde kistim oluşmuş bu ay onu yok etcem diye uğraşcam

üzülme tatlım emin ol gelecek bebişler bir gün yaramazlıklarından şikayet etcez bugünleri unutup. idrar testinede güvenme bekle bi kaç gün daha adet olmazsan kan testi yaptır bence.

bugün de adet olmadım. çatlatma iğnesinden sonra gögüslerim acıyordu dünden beri acı gitti..
offfffff yaaaaaaaaa

kizlar merhaba,bende bu ay klomen kullandim tpl:4 yumurta olmus; sagda 1 tane 18mm boyutunda sol tarafimdada 3 tane 16,14,12mm boyutunda ultrasonda bakildigim gunun sabahinda kan tahlili olmustum ona gorede dr igne olmami ve igneden 36 saat sonra iliskiye baslamamizi soyledi her ne kadar kendimizi sartlandirmis olsak bu aydan cok umutluyuz insallahta sonucuda oyle olur ben bu gectigimiz carsamba gunu sabah ignemi oldum bakalim artik bebislerimiz daha fazla bekletmeden gelirler insallah :) bu arada bende bugun agri basladi bu normalmi sizde oldumu?

kizlar merhaba,bende bu ay klomen kullandim tpl:4 yumurta olmus; sagda 1 tane 18mm boyutunda sol tarafimdada 3 tane 16,14,12mm boyutunda ultrasonda bakildigim gunun sabahinda kan tahlili olmustum ona gorede dr igne olmami ve igneden 36 saat sonra iliskiye baslamamizi soyledi her ne kadar kendimizi sartlandirmis olsak bu aydan cok umutluyuz insallahta sonucuda oyle olur ben bu gectigimiz carsamba gunu sabah ignemi oldum bakalim artik bebislerimiz daha fazla bekletmeden gelirler insallah :) bu arada bende bugun agri basladi bu normalmi sizde oldumu?

Bende bugün iğnemi oldum, hafifden şişkinlik ve ağrı hissediyorum. Banada yaklaşık 36 saat gibi bir süre verdi, ertesi günler içinde gün aşırı dedi. İnşallah tutar canım..

maşallah tatlım inş döllenirler Eki Görüntüle 640690 normal tatlım belde kasıklarda adet ağrısı gibi bir ağrı

Bende bugün iğnemi oldum, hafifden şişkinlik ve ağrı hissediyorum. Banada yaklaşık 36 saat gibi bir süre verdi, ertesi günler içinde gün aşırı dedi. İnşallah tutar canım..

Canim oncelikle tedavin hayirli olsun insallah guzel haberleride getirir yaninda:) bendede oldu igneden sonra hala ara ara agrim ve kasilmalarim oluyor cildimde cok yaglandi bakalim insallah bebislerimiz gelir artik :)benimde carsamba gunu 1 hafta olcak igne olali ..

Canim oncelikle tedavin hayirli olsun insallah guzel haberleride getirir yaninda:) bendede oldu igneden sonra hala ara ara agrim ve kasilmalarim oluyor cildimde cok yaglandi bakalim insallah bebislerimiz gelir artik :)benimde carsamba gunu 1 hafta olcak igne olali ..

Çok sağol canım, seninde hayırlı olsun. İnşallah pozitifleri görürüz, hadi bakalım..

merhabalar bende 3 yıllık evliyim rahim filmi çektirdim sol kapalı sağdada esneme var dedi dr 3 aylık tedavi verdi klomen kullandım ve arkasına çatlatma iğnesi yapıldı 4 gün oldu iğne yapılalı ve bu 3 ay içinde hamilelik olmazsa laparoskopi yapılıcak çok korkuyorum bilgisi olan paylaşabilirmi lütfen rabbim herkeze annelik duygusunu tattırsın...

merhabalar bende 3 yıllık evliyim rahim filmi çektirdim sol kapalı sağdada esneme var dedi dr 3 aylık tedavi verdi klomen kullandım ve arkasına çatlatma iğnesi yapıldı 4 gün oldu iğne yapılalı ve bu 3 ay içinde hamilelik olmazsa laparoskopi yapılıcak çok korkuyorum bilgisi olan paylaşabilirmi lütfen rabbim herkeze annelik duygusunu tattırsın...

canim oncelikle tedavin hayirli olsun ins en yakin zamanda bebislerimiz gelir,laparoskopi hakkinda hic bir bilgim yok ama ins bunada gerek kalmaz..

kizlar ne durumdasiniz,bende hala adet olcakmisim gibi agrilarim var,yarin tahlil yaptirsammi acaba yarin 13.gun olcak igne yaptirali,kafam cok karisik yaa

Benim 8. günüm, daha bekleyeceğim yani. Ne bileyim öyle çok büyük bir fark yok aslında. Her zamanki gibi ara ara kasıklarımda ağrı var, hafifde şişkinlik. Beklemedeyim bakalım. Sen kaçıncı gün yaptıracan testi? benim adet bitiminden 3 gün sonrası felandı. Erken yumurtladım. O yüzden adet tarihimi bekleyebilirim.

Benim 8. günüm, daha bekleyeceğim yani. Ne bileyim öyle çok büyük bir fark yok aslında. Her zamanki gibi ara ara kasıklarımda ağrı var, hafifde şişkinlik. Beklemedeyim bakalım. Sen kaçıncı gün yaptıracan testi? benim adet bitiminden 3 gün sonrası felandı. Erken yumurtladım. O yüzden adet tarihimi bekleyebilirim.

Canim yarin 13.gunum benim kan tahlili yaptirasim var dr 15 gun sonra yaptirabilirsin tahlili demisti dr gideli yarin 15 gun oluyor,bilmiyorum kafam cok karisik biraz daha beklesemmi diye ama dayanamam ki..:)

kızlar mide bulantısı ve yemek yiyememek gibi belirtiler oluyomu sizdede ?

Canim bende mide bulantisi var ama yiyememe gibi bir sorunum yok,iyicede yiyorum..:) bu arada kiloda aliyoruz, hamilesysem diye sporuda kestim zaten spora regliden sonra basliyorum yumurtlama zamanimda birakiyorum 1 hafta 10 gun suruyor..:)vucudumuzun dengesi iyice sasti..

Back
X