E eftelyama Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2011 2 1 36 Eskişehir 21 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eftelyama #1 slm arkadaslar ben yenı katıldım aranıza sızlerın yardımına ıhtıyacım var ben 16sında catlatma ıgnesı yaptırdım aranızda catlatma ıgnesı yaptırım hamıle kalan arkadaslar varsa benımle paylasırlrsa cok mutlu olurum cok merak ıcerısındeyım...
slm arkadaslar ben yenı katıldım aranıza sızlerın yardımına ıhtıyacım var ben 16sında catlatma ıgnesı yaptırdım aranızda catlatma ıgnesı yaptırım hamıle kalan arkadaslar varsa benımle paylasırlrsa cok mutlu olurum cok merak ıcerısındeyım...
MELEK_84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 116 15 118 21 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eftelyama #2 eftelyama .!.: slm arkadaslar ben yenı katıldım aranıza sızlerın yardımına ıhtıyacım var ben 16sında catlatma ıgnesı yaptırdım aranızda catlatma ıgnesı yaptırım hamıle kalan arkadaslar varsa benımle paylasırlrsa cok mutlu olurum cok merak ıcerısındeyım... Genişletmek için tıkla... merhaba bende geçen ay ve önceki ay klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ikisindede hamile kalamadım malesef bu ay aşılamam var inşallah bu sefer tutar diyorum . Senin nasıl oldu klomen mi kullandın? Inşallah sende hamile kalırsın
eftelyama .!.: slm arkadaslar ben yenı katıldım aranıza sızlerın yardımına ıhtıyacım var ben 16sında catlatma ıgnesı yaptırdım aranızda catlatma ıgnesı yaptırım hamıle kalan arkadaslar varsa benımle paylasırlrsa cok mutlu olurum cok merak ıcerısındeyım... Genişletmek için tıkla... merhaba bende geçen ay ve önceki ay klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ikisindede hamile kalamadım malesef bu ay aşılamam var inşallah bu sefer tutar diyorum . Senin nasıl oldu klomen mi kullandın? Inşallah sende hamile kalırsın