Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi sonrası 9. Gün erken gebelik testime bakar mısınız 🙏
Merhaba arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım erken gebelik testi bugun 9. Gün öncesinde femara, meriofert iğne ve ovitrelli olmuştum. Test ilk 5 dakika içünde böyle oldu heycanlandım
Merhaba arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım erken gebelik testi bugun 9. Gün öncesinde femara, meriofert iğne ve ovitrelli olmuştum. Test ilk 5 dakika içünde böyle oldu heycanlandım Eki Görüntüle 3096702
Merhaba arkadaşlar ben dayanamadım test yaptım erken gebelik testi bugun 9. Gün öncesinde femara, meriofert iğne ve ovitrelli olmuştum. Test ilk 5 dakika içünde böyle oldu heycanlandım Eki Görüntüle 3096702
Benimde böyleydi 9. Günde sonra negatifi gördüm umutlanmayin hemen yoksa üzülürsünüz negatif olabilir sonrasinda siz 12. Gun kan verin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.