Merhaba canım ıkı kez neden kullandın çatlatma iğnesini peki, bide klomen vs gibi bi hap kullanıpmı catlatma iğnesi oldun yoksa yumurtaların kendı buyudu sonra mı catlatma oldun, bu ay doktor yumurta takıbı yapacak bendede ama ilaç kullanmaya gerek yok dedı adetten sonra 12. Gün gitmeye baslaycagım duruma göre bende catlatma ıgnesı istemeyi dusunuyorumBelirtileri asla dinleme. Ben bu ay 2. Kez catlatma iğnesi oldum. 10.gündeyim. Yarın sabah kan vericem.
Klomen kullandım 3 ay ilk ay yeteri buyukluk yoktu yumurtalarda sadece gün asiri iliski olsun dedi igne vermedi. Gecen ay ve bu ay ilacin dozunu arttirdi igne de verdi. Bu ay cok umitliyim olacak insallah.Merhaba canım ıkı kez neden kullandın çatlatma iğnesini peki, bide klomen vs gibi bi hap kullanıpmı catlatma iğnesi oldun yoksa yumurtaların kendı buyudu sonra mı catlatma oldun, bu ay doktor yumurta takıbı yapacak bendede ama ilaç kullanmaya gerek yok dedı adetten sonra 12. Gün gitmeye baslaycagım duruma göre bende catlatma ıgnesı istemeyi dusunuyorum
Gerekli görürse verir sen isteme. Bu ilaçlar da bi ton strese sokuyo insani.Merhaba canım ıkı kez neden kullandın çatlatma iğnesini peki, bide klomen vs gibi bi hap kullanıpmı catlatma iğnesi oldun yoksa yumurtaların kendı buyudu sonra mı catlatma oldun, bu ay doktor yumurta takıbı yapacak bendede ama ilaç kullanmaya gerek yok dedı adetten sonra 12. Gün gitmeye baslaycagım duruma göre bende catlatma ıgnesı istemeyi dusunuyorum
İnşallah gonlğne gore olsun bebişin gelir diye umuyorumGerekli görürse verir sen isteme. Bu ilaçlar da bi ton strese sokuyo insani.
Amin canım hepimizin inşallah.İnşallah gonlğne gore olsun bebişin gelir diye umuyorumİnş hepimize nasip olsun
1tane 18mmben de bu ay femara kullandım bugün 12.günüm ve çatlatma iğnesi oldum inşallah hepimiz hamile kalırızkaç tane yumurtanız oluştu femarayla ve boyutu nasıldı?
7.gun hala igne etkisnden pozitif olur en erkn 14,gun kan ver. Profestanida doktr bn ilki kurtaj oldum o ihtimale karsi yaptı ki onceden onlm alsinMerhaba benim de ilişki sonrası 7. Günüm beklemek çok yoruyor acaba kan testi yaptırsam çıkar mı birde progestron yüksek olması hamilelik oluştuğunu belirtiyor gidip onun testini mi yaptırsam
Peogwstron kullanıyorum şuan dün test biraz belli idi bugün yaptım varla yok arası ilacın etkisi gitmiş bence yarın Yaptıracam 10. Gün olacak7.gun hala igne etkisnden pozitif olur en erkn 14,gun kan ver. Profestanida doktr bn ilki kurtaj oldum o ihtimale karsi yaptı ki onceden onlm alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?