Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi silik çizgi görüyorum 2 gün sonra tekrarla bence çizgi çıkarsa kesinleşir, bende çatlatma iğnesinin 10. Günü gecesi yaptım bu şekilde çıktı iğne etkisi midir hala acabaHerkese merhaba lütfen yardıma ben çatlatma iğnesi oldum 11. Günüm test sonucum sizce var mı normalde daha belirgin ama fotoğraftakinden daha net bu şekilde olup hamile olan var mı
Kan testi verdiniz miVar gibi silik çizgi görüyorum 2 gün sonra tekrarla bence çizgi çıkarsa kesinleşir, bende çatlatma iğnesinin 10. Günü gecesi yaptım bu şekilde çıktı iğne etkisi midir hala acaba
Evet geçen hafta perşembe günü verdim 88 çıktıKan testi verdiniz mi![]()
Ben daha cesaret edemedim adetim 4 gün gecikti amaEvet geçen hafta perşembe günü verdim 88 çıktı
Pazar günü verdim 216 hamileyim sağlıkla ilerler inş siz naptınız
Ben daha cesaret edemedim adetim 4 gün gecikti ama
Demin yaptım yok sanırımm
Evet çizgi göremedim bendeDemin yaptım yok sanırımm![]()
Herkese merhaba lütfen yardıma ben çatlatma iğnesi oldum 11. Günüm test sonucum sizce var mı normalde daha belirgin ama fotoğraftakinden daha net bu şekilde olup hamile olan var mı
Merhaba 15 Şubata Çatlatma iğnesi oldumYine de kan testi vermelimiyğm acaba yani olsaydı şimdi belli olurdu her halde
Evet iğne etkisi çünkü bende 11. Günümde yaptım çift çizgi çıktı şuan hasta oldum hafta sonu sil baştan kontrole gidicem son demem sonra aşılamaya geçicemMerhaba 15 Şubata Çatlatma iğnesi oldum
Bugün 8. Gün ve
Sadece merak ettiğim için test yaptım ve pozitif çıktı belki ilacın etkiside olabilir
Normal doktorum bana 2 Mart gebelik testini yapmamı istedi
Merhaba Sonucu merak ettim hamilemisinizEvet iğne etkisi çünkü bende 11. Günümde yaptım çift çizgi çıktı şuan hasta oldum hafta sonu sil baştan kontrole gidicem son demem sonra aşılamaya geçicem
Merhaba sonucu merak ettim hamilemisinizHayırlısı olsun canım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Benimde 12. Gün bugün yaptım
Pozitif çıktı ama bilmiyorum hala iğnenin etkisimi bilemiyorum
Merhaba canım yarın sabah kan testine gidicem sonucunu yazarımMerhaba sonucu merak ettim hamilemisiniz
İnşallah olmuşturMerhaba canım yarın sabah kan testine gidicem sonucunu yazarım
Amin inşallahçok şükür oldu
Rabbim sizede nasip etsin bu mutluluğu
Sevinci