Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi sonrasi ilisku

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
Merhabalr ben bugun oglen saat 12 de catlatma ignesi oldum. Yarin gece 12 de iliski olmali. Doktorum 2 gunde bir dedi ama bazilari igneden 36 saat sonra 1 gun arayla denemis. Hangisi sansi artiirir ve catlatma ignesiyle hamile kalma olasigi ne kdar artiyor

Tamam 36 saat sonra yarın gece 12 ye denk geliyo. 2 günde 1 demek zaten bir gün arayla ilişki olması demek değil mi ? Eşinizin sperm sayısına bağlı doktorlar gün aşırı veya her gün denemenizi isteyebilir yani ben böyle biliyorum.

Merhabalr ben bugun oglen saat 12 de catlatma ignesi oldum. Yarin gece 12 de iliski olmali. Doktorum 2 gunde bir dedi ama bazilari igneden 36 saat sonra 1 gun arayla denemis. Hangisi sansi artiirir ve catlatma ignesiyle hamile kalma olasigi ne kdar artiyor
Öncelikle çatlatma iğnesiyle en azından çatladığı saat net olmuş oluyo o yüzden 36 saat sonra ilişkiyi öneriyo doktorlar eşinizde sperm sayısı fazla ise hemen arkasındaki 2 günüde değerlendirebilirsiniz Sperm az ise günaşırı denemenizde fayda var çünkü sadece yumurtanın çatlaması tek başına yeterli değil ona ulaşacak kalitede spermin olması daha önemli

Back
X