Ağrın var mı? Bi doktoruna danıs istersen kuzum benim de kiste çevirdiği için bu ay doğum kontrol hapı ile gitmesini deneyeceğiz eğer gitmezse ameliyat dedi doktorumKızlar 7gun gecikti reglim hala olmadım akıl verin gebelik olma durumu var mi olabilir mi
Bugün gecikmemin 9cu gun canım ne diyosun marka frleeyAğrın var mı? Bi doktoruna danıs istersen kuzum benim de kiste çevirdiği için bu ay doğum kontrol hapı ile gitmesini deneyeceğiz eğer gitmezse ameliyat dedi doktorum
Sabah bi kan ver bence, iğne olalı kaç gün olmuştuBugün gecikmemin 9cu gun canım ne diyosun marka frleey
Çatlama iğnesini Haziran da olmuştum ben canımSabah bi kan ver bence, iğne olalı kaç gün olmuştu
Bi kan verseneee hadi inşallah güzel sonuçlar gelirÇatlama iğnesini Haziran da olmuştum ben canım
Test yaptım hepsi de böyle çıktı kan verdim sonucu bekliyorum canımBi kan verseneee hadi inşallah güzel sonuçlar gelir
İnşallah vardır bacım bakalım kan sonucunu bekliyorumAy bebis var o zamannn
İnsallah bana da haber verİnşallah vardır bacım bakalım kan sonucunu bekliyorum
İnşallah vardır bacım bakalım kan sonucunu bekliyorum
Ayy şükürler olsunnn çok sevindim adına rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsinSonuç çıktı canımmm
Tabiki canım benim Rabbim sana da tez zamanda en hayırlısını en güzelini nasip etsin canımAyy şükürler olsunnn çok sevindim adına rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsinhamilelerin duası kabul olurmuş sen de bana et olur mu
Maşallah allah hayırlısıyla kucağina almayı naaip etsin..benimde 17.gün aşilama..3 gün önce pembe su geldi.normalde yarin adet günüm..ama bişey yok..ovalasyonumda çift çizgi t çizgisi az soluk ama normalde öyle olmaz.adete 1 gün kala..acaba hamilemiyim inatla test yapmam dedim.regle kadar..sadece sırtım çok ağriyorBugün gecikmemin 9cu gun canım ne diyosun marka frleey
Teşekkür ederim canım ovalasyon testi hiç kullanmadım bir fikrim yok. 17ci gündesin test versen çıkar bence ama adet gecikmesi en güzeli bu sürece daha stressiz geçiriyorsun ben adetin 9 günü öğrenmiştim. Pembe su gibi olan akıntı belki de yerleşme kanamasıdır. Ben yerleşme kanaması yaşamadım mesela . Kan testi vermen daha doğru olurMaşallah allah hayırlısıyla kucağina almayı naaip etsin..benimde 17.gün aşilama..3 gün önce pembe su geldi.normalde yarin adet günüm..ama bişey yok..ovalasyonumda çift çizgi t çizgisi az soluk ama normalde öyle olmaz.adete 1 gün kala..acaba hamilemiyim inatla test yapmam dedim.regle kadar..sadece sırtım çok ağriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?