Catlatma ignesi sonrasi surec

zeynep.y

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
176
71
298
36
İstanbul
Merhaba herkese,
1 yildir hamile kalmak icin ugrasiyorum. Polikistik over sendromu var bende malesef.
Bu ay kolomen kullandim ve yumurta takibi sonrasi catlatma ignesi vuruldum. Bugun tam 14. Gunum(3 subat da sabah 09:00 civari vuruldum bugun 16 subat) hala adet olmadim. Ama test yapmayada cok korkuyorum negatif cikarsa diye:)).pko olmam sebebi ile gecikne olabilirmi kendimi heveslendirmek istemiyorum. Bu durumi yasayan varmi .16_17 gunlere kadar uzayip adet goren.? Beklemelimiyim daha sizece?

Ben gecen ay 15.gün regl oldum. Bu ay bir arkadasimiz 20. Gün regl oldu cok sasirdik. ama test yapsan sonucu alirsin artik. Bence testler rahatlatiyo test yapmamak stresi arttiriyor.

Beklemeden test yapın kendinizi yiyip bitirirsiniz oyle varsa çıkar yoksa da belirsizlikten kurtulursunuz. İnşallah vardır

Dayanamadim bugun kan testi yaptirdim. 0.54 cikti deger. Degilmisim hamile malesef. Ama bir yanda rahatladim cik stres yaptim .en azindan sonucu biliyorum artik. Bugun 15. Gun hala olmadim yanliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…