ÇATLATMA İĞNESİ SONRASI TEST

Ceycey12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
616
397
103
9 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. İğne sonrası hep pozitifti iğne etkisinden iğne sonrası tam 10. Gün beta hcg 1 cıktı. Gebelik yok mu? Benim gibi 10. Günden sonra negatiften pozitife dönen oldu mu kızlar?

Ayyy hiç bilmiyorum ya bende beklemedeyim bu tedavı süreci insanı daha çok stres yapıyor zaten

9 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. İğne sonrası hep pozitifti iğne etkisinden iğne sonrası tam 10. Gün beta hcg 1 cıktı. Gebelik yok mu? Benim gibi 10. Günden sonra negatiften pozitife dönen oldu mu kızlar?
Bende bugün 11 gündeyim 10 gün benimde etkisi geçti daha test yapmadım ama ben idrar testi yapmıştım evde

Aynı gün igne olmuşuz ben daha kan vermedim hafta başı inşallah

Kızlar selam bende çatlatma iğnesi yaptım
17 mayıs cıma günü 3,4 günü degerlendirdik.
Reglim 4 gün geçikti ama gecen ay 2 mayısda olmuştum daha bugün 3 haziran test yaptım hayalet çizgi cıktı negatif diye tabi ki attım.
Hala regl olmadım sizce kan vereğim mi ? Negatifi görücem diye kanda vermek istemiyorum :( kafamın karışıklığı inşlah kist olmamıştır kızlar var mı benim gibi

Aynı gün igne olmuşuz ben daha kan vermedim hafta başı inşallah
Merhaba benimde iğnenin10.günü aşılamanın8 testim bu sekilde ilk aşılamamda 10.gün negtifdi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba benimde iğnenin10.günü aşılamanın8 testim bu sekilde ilk aşılamamda 10.gün negtifdi
Canım benim bende az önce test yaptım pozitif görünüyor bayramdan sonra kan testi vercem galiba üstüme gördüm adet oldum iki gün sadece adetten bir hafta sonra göğüslerim sızlamaya başladı test pozitif görünüyor bakalım hayırlısı inşallah size her isteyene nasip olur

Canım benim bende az önce test yaptım pozitif görünüyor bayramdan sonra kan testi vercem galiba üstüme gördüm adet oldum iki gün sadece adetten bir hafta sonra göğüslerim sızlamaya başladı test pozitif görünüyor bakalım hayırlısı inşallah size her isteyene nasip olur
Ayyy hadi inşallahh güzel haberlerle gel 😍

Sagdaki 10.gün soldaki bugune ait 11.gün galiba az cok benimde yarın belli olur gibi sence

Eklentiler

• IMG_6522.webp
    IMG_6522.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_6517.webp
    IMG_6517.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 85
Canım benim bence bana sorarsan en net 14/16 gün geçmesini bekle derim ben 12. Gün test yaptım evde negatif çıktı 17. Gün kan verdim yine negatif çıktı keza aynı gün âdet oldum iki gün sürdü heralde geç döllenme oldu senin çizgi de hayalet çizgi var gibi burda kalite düşük çıkıyor fotolarda acele etme birkaç gün sonra kan ver inşallah kucağın dolar hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️

Canım benim bence bana sorarsan en net 14/16 gün geçmesini bekle derim ben 12. Gün test yaptım evde negatif çıktı 17. Gün kan verdim yine negatif çıktı keza aynı gün âdet oldum iki gün sürdü heralde geç döllenme oldu senin çizgi de hayalet çizgi var gibi burda kalite düşük çıkıyor fotolarda acele etme birkaç gün sonra kan ver inşallah kucağın dolar hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️
Bugun 12.gün ki testim çizgi var ama güvenebilirmiyim awox marka durdukca netleşiyor dün ikindi awoxdan bir daha yaptım onda hiç kuruma çizgisi dahi çıkmadı ama

Eklentiler

• IMG_6531.webp
    IMG_6531.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_6533.webp
    IMG_6533.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 71
İğnenin 6. Günü böyle kızarırsa umut varmıdır hergün takip etmeyi düşünüyorum iğne etkisi olursa kaybolur çizgi değilmi ?

Eklentiler

• 41894E33-3212-4D10-B9F0-18B87C1397B3.webp
    41894E33-3212-4D10-B9F0-18B87C1397B3.webp
    130,9 KB · Görüntüleme: 71
İğnenin 6. Günü böyle kızarırsa umut varmıdır hergün takip etmeyi düşünüyorum iğne etkisi olursa kaybolur çizgi değilmi ?
Aynen canım iğne etkisi ise siliniyor benm 10.gün bu sekildeydi soldan saga 10.11.12 gün bugun en sagdaki

Eklentiler

• IMG_6518.webp
    IMG_6518.webp
    126,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_6522.webp
    IMG_6522.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_6533.webp
    IMG_6533.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 72
Bir kaç gün daha bekle bence
İnşallah başka testlerdede bu cizgiyi görürüm dün ikimdi bianda yaptım bekledim hiç birşey cıkmadı hani kuruma cizgisi yaparmı diye bekledim ama yapmadınbu sabah yaptıgımda cıktı testlerimin hepsi yaklasık 10-15 dk netleşti

Back
X