- Konu Sahibi Ceycey12345
Okadar merak ediyorum ki günler geçmiyoBir kaç gün daha bekle bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okadar merak ediyorum ki günler geçmiyoBir kaç gün daha bekle bence
İnanın bende bilmiyorum çarşamba dr randevum varSizin sonuç ne hamilemisiniz peki?
İnşlh sonuç olumlu olur hakkınızda hayırlısıİnanın bende bilmiyorum çarşamba dr randevum var
Haklısın geçmiyor günler yıl oluyorOkadar merak ediyorum ki günler geçmiyo![]()
Hayırlısı olsun canım benim Rabb'im güzel haberlerle müjdelesin inşallahİnşallah başka testlerdede bu cizgiyi görürüm dün ikimdi bianda yaptım bekledim hiç birşey cıkmadı hani kuruma cizgisi yaparmı diye bekledim ama yapmadınbu sabah yaptıgımda cıktı testlerimin hepsi yaklasık 10-15 dk netleşti
Hayırlısı olsun canım benim Rabb'im güzel haberlerle müjdelesin inşallah![]()
Canım awoxsun gazabına ugradım galiba test tertemizİnşlh sonuç olumlu olur hakkınızda hayırlısı![]()
Ne diyim bazı testler yalancı pozitif veriyor en güzeli günün geçince kan testi hakkında hayırlısı olsunCanım awoxsun gazabına ugradım galiba test tertemiz![]()
Kan verin benceCanım awoxsun gazabına ugradım galiba test tertemiz![]()
Aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz sonucunuz noldu merak ettimKızlar selam bende çatlatma iğnesi yaptım
17 mayıs cıma günü 3,4 günü degerlendirdik.
Reglim 4 gün geçikti ama gecen ay 2 mayısda olmuştum daha bugün 3 haziran test yaptım hayalet çizgi cıktı negatif diye tabi ki attım.
Hala regl olmadım sizce kan vereğim mi ? Negatifi görücem diye kanda vermek istemiyorumkafamın karışıklığı inşlah kist olmamıştır kızlar var mı benim gibi
5 haftalık hamileyimAynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz sonucunuz noldu merak ettim
Sizin sonuç nedir.Aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz sonucunuz noldu merak ettim
Adet tarihiyle hesaplanıyor anladığım kadarıyla benim değerlerim dengesiz ilerliyor iğneden 10 gün sonra 2 gün kanamam oldu kimyasal gebelik dediler sonra beta hcg yükselmeye başladı hamilesin dediler sonra yavaş yükselmeye başladı dış gebelik denildi şuan bekliyorum haftaya kontrole gidicem5 haftalık hamileyimçok şükür ama anlamadığım şey nasıl 5 haftalık iğneden öncemi oldu anlamadım ama şu an için her şey yolunda çok şükür
Bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSizin sonuç nedir.
İnşlah her şey hayrınıza olur sağlıkla büyüsün oda cabalıyor demeki tutunabilmek içinAdet tarihiyle hesaplanıyor anladığım kadarıyla benim değerlerim dengesiz ilerliyor iğneden 10 gün sonra 2 gün kanamam oldu kimyasal gebelik dediler sonra beta hcg yükselmeye başladı hamilesin dediler sonra yavaş yükselmeye başladı dış gebelik denildi şuan bekliyorum haftaya kontrole gidicem
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
catlatma ignesinde hormon bulunuyor bu yüzden iğne sonrasi 14.gun test önerilir oncesi yanlış olabilir9 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. İğne sonrası hep pozitifti iğne etkisinden iğne sonrası tam 10. Gün beta hcg 1 cıktı. Gebelik yok mu? Benim gibi 10. Günden sonra negatiften pozitife dönen oldu mu kızlar?