- 8 Ekim 2024
- 207
- 21
- 13
- 25
- Konu Sahibi gamzelikiz36
Merhaba kızlar çatlatma iğnesi yaptım iğne yaptığım günle 12. Gün bugün kan verdim değerim 0.906 çıktı yükselme ihtimali varmı aranızda öyle olup hamile kalan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün sonra tekrar kan tahlili ver canımMerhaba kızlar çatlatma iğnesi yaptım iğne yaptığım günle 12. Gün bugün kan verdim değerim 0.906 çıktı yükselme ihtimali varmı aranızda öyle olup hamile kalan oldumu
Varmı yani yükselme ihtimali morelim alt üst olduİki gün sonra tekrar kan tahlili ver canım
Evet var ama catlatma iğnesinin etkiside olabilir zaten normalde 13.günden sonra kan verilmesi öneriliyor. Keske erken yapıp kendini strese sokmasaydınVarmı yani yükselme ihtimali morelim alt üst oldu
Suan hamile olsanda gebeligin ilk dönemi olduğu icin gün gectikce deger yükselicekVarmı yani yükselme ihtimali morelim alt üst oldu
2 gün sonra tekrar yapaym o zamanSuan hamile olsanda gebeligin ilk dönemi olduğu icin gün gectikce deger yükselicek
Aynen bencede2 gün sonra tekrar yapaym o zaay
Son durumun ne canm ? Benmde bugün 12.gün negatif hala.2 gün sonra tekrar yapaym o zaman
Tekrardan çatlatma iğnesi yaptım bugün 10. Gün şuan hiç belirti falan yok bekliyorumSon durumunuz nedir
Benim şuan sırtım catlyo kesin adet olucam erken gebelik testi yaptım negatifBenim de 11. Günüm kasığımda ağrılarım oluyordu bu gün ise sabahtan beri kasılıyot sanki adet olacakmışım gibiym de birde gribim de halsızlık ve sıcak basmalarım var o da sıcaktan yorumluyorum :)
Sizde mi çatlatma iğnesi oldunuz benim kasıklarım da ağrı var bende olacakmışım gibi hissediyorumBenim şuan sırtım catlyo kesin adet olucam erken gebelik testi yaptım negatif
Bende 28 temmuz iğne vurdum bugün 10.gin şuan göğsümün ucu agriyor acaba gebelik mıdır bilmiyorumSizde mi çatlatma iğnesi oldunuz benim kasıklarım da ağrı var bende olacakmışım gibi hissediyorum