- 26 Mart 2018
- 114
- 34
- 98
- 30
- Konu Sahibi OzlemAydn61
Bugün tam 8. Günüm ve hiç test yapmadım ve yapmayıda düşünmüyorum çünkü hiç umudum yok hiç bir belirti yok adetim gecikince yapmayı düşünüyorum sizler ne durumdasınız kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18. Gunum dun negatiftiBugün tam 8. Günüm ve hiç test yapmadım ve yapmayıda düşünmüyorum çünkü hiç umudum yok hiç bir belirti yok adetim gecikince yapmayı düşünüyorum sizler ne durumdasınız kızlar
Ilk denemen miydi peki18. Gunum dun negatifti![]()
4. DenememIlk denemen miydi peki
Benimde 3. Denemem ve çok korkuyorum adetine son 9 gün4. Denemem
.
Ben saymamistim gunlerimi beklemek zor geliyor diye dun farkettim 17 gun gecmis bi sevindim ama negatif cikti nasipBenimde 3. Denemem ve çok korkuyorum adetine son 9 gün
Vurulduktan sonra kasıklarda ağrı falan oldumu senin ilişki sonrasi falan4. Denemem
.
Oluyordu hala hafif kramplar oluyorVurulduktan sonra kasıklarda ağrı falan oldumu senin ilişki sonrasi falan
Kesinlikle nasip evet vakti zamanı saati var ama insan çevresindekileri görünce dayanamiyo işteBen saymamistim gunlerimi beklemek zor geliyor diye dun farkettim 17 gun gecmis bi sevindim ama negatif cikti nasip
Oluyordu hala hafif kramplar oluyor
Evet bende de şuan oluyorOluyordu hala hafif kramplar oluyor
Benim umidim yok ya olsaydi cikardi diyorum ama hala regl olmadimEvet bende de şuan oluyor
Peki bisey daha sorucam hangi ilaclari kullandin doktorun nasil bi tedavi uyguladiBenim umidim yok ya olsaydi cikardi diyorum ama hala regl olmadim
1 kutu klomen kullandim sadece yumurta takibi yapildi 18mm olunca catlatma ignesini verdiPeki bisey daha sorucam hangi ilaclari kullandin doktorun nasil bi tedavi uyguladi
Bende kloben ve estrogen bide glifor kullandım bakalım bu ay ümitliyim1 kutu klomen kullandim sadece yumurta takibi yapildi 18mm olunca catlatma ignesini verdi