Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizin adınıza çok sevindim inşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersiniz ya benimde kafam çok karışık 5 yıl oldu artık inşallah Rabbim sabrımın ve sabrınızın mükafatını verir
İnşallah çok teşekkür ederim vazgeçmek yok yola devam inşallah en yakın zamanda en güzel haberi alırsınız hayırlısıyla benimde regl ağrım oluyor muhtemelen olacak gibiyim..
İnşallah çok teşekkür ederim vazgeçmek yok yola devam inşallah en yakın zamanda en güzel haberi alırsınız hayırlısıyla benimde regl ağrım oluyor muhtemelen olacak gibiyim..
Meraba ben klomen kullandım reglın 3 u gunu 16.gunde yumurtalar buyudugu ıcın proluton depot ıgne oldum ve catlama oldu bugun 7 gundur adet olcak gıbı kasık batısması ve bel agrısı oldu normalde mı daha once yasayan varsa bılgı verebılırmısınız.
Ben de 8 temmuz da çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün önce kahve rengi leke geldi dün leke arttı bugün kahverengi leke siyah oldu. Çatlatma iğnesinin 14 üncü günü bugün sizce iğnenin erkisi geçmiş midir test yapmalı mıyım? Bunu adet olarak mı saymalıyım adet olursam tekrar dördüncü günü yumurta geliştirme iğnesine başlayıp çatlatma iğnesi vurulacağım ikinci kez.