çatlatma iğnesi sonrası

moral arayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
747
380
33
36
arkadaşlar merhaba.ben bu ay ilk defa klomen kullandım.doktora gittiğimizde 3 yumurtanız var dedi ve 29 aralıkta çatlatma iğnesini yapın dedi ve sonrası 36 saat sonra ilişki olsun dedi.biz 36 saati değerlendiremedik maalesef.bugün sabah test yaptım 2. çizgi hiç bir şekilde çıkmıyor.erken mi yaptım yoksa yine olmadı mı acaba.yada böyle negatif çıkıp sonra pozitif olan varmıdır

Benimde durum aynı sizin gibi 3 yumurta oluştu şimdi ovitrelle için sıradayım. İğnenin etkisi 15 gün sürüyor sanırım. Sonrasında mı yaptın testi iğneden kaç gün sonra

Bende 2 kere klomen kullandım fakat sonradan başka bir ilaç kullandım sonrasında iğne yaptırdım çok şükür 2.ayım doldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benimde durum aynı sizin gibi 3 yumurta oluştu şimdi ovitrelle için sıradayım. İğnenin etkisi 15 gün sürüyor sanırım. Sonrasında mı yaptın testi iğneden kaç gün sonra
7.gün yaptım sanırım bazen iğnenin etkisinden dolayı çift çizgi çıkar demişlerdi hiç bir şekilde çıkmadı.

Bende 2 kere klomen kullandım fakat sonradan başka bir ilaç kullandım sonrasında iğne yaptırdım çok şükür 2.ayım doldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
klomeni sanırım 2 defa deniyorlarmış.bizde bu ay olmaz ise tekrar denenecek ve rahim filmi çekilecek.ALLAH sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben de 5 gün klomen kullandım.7.gun hastaneye gittim. Daha sonra 10.günümde tekrar gittim. Yani bugün gittim. Bana da çatlatma iğnesi verildi. Yaptım bakalım bu ay güzel haberler almayı umuyorum Allah'ın izniyle. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir de merak ettiğim bir şey var. İlk denemede hamile kalanlar var mı ?

Back
X