Merhaba kızlar 23 temmuzda ovit… çatlatma iğnesi vuruldum öncesinde de adetin 5.gününden itibaren klo.. hap kullanmıştım 23 temmuzda doktora gittiğimde sağda 19küsür ve 16küsür 2 yumurta solda 19küsür 1 yumurta büyümüştü o gün iğne vurulmamı söyledi doktor ve 2 hafta sonra gel dedi. Öncesinde hiç kontrole çağırmadı. Kan testinde hamile olmadığımı öğrenince ve adetim de gecikince devlet hastanesinde bi doktora kontrole gittim sadece sağda 4kist söyledi solu hatırlamıyorum. Bu yumurtaların takip edilmesi gerekiyordu iğneden sonra dedi 1hafta 10güne adet olursun dedi sonra bakarız dedi. Dayanamadım özelde başka bi doktora daha gittim o kistlerin sayısını bile söylemedi boşver sayısını kafana takarsın dedi stresli olduğumu bildiği için 28günlük bi hap verdi. Böyle bişey yaşayan oldu mu kistlerden nasıl kurtuldunuz? Bi de hapı içsem mi yoksa kendisinin olmasını mı beklesem kafam karıştı özeldeki doktor yumurtalar çatlamamış dedi devletteki ise bilemem kontrolü yapılmadığı için çatlamayan yumurtalar mı kist olmuş bişey söyleyemem dedi