Jinekoloji Çatlatma iğnesi sonrasında..

roseku

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
45
20
8
31
Arkadaşlar merhabalar 14 mayıs tarihinde çatlatma iğnesi oldum 9. Günümde beta hcg 6.28 çıktı 11.günüm bugün 2.18 çıktı git gide düşüyor umudum biraz kırıldı :( bu duru mla karşılaşıp sonra dan pozitif olan var mı yani 16-17 . Günde yüksek beta hcg değeri alan var mı ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar 14 mayıs tarihinde çatlatma iğnesi oldum 9. Günümde beta hcg 6.28 çıktı 11.günüm bugün 2.18 çıktı git gide düşüyor umudum biraz kırıldı :KK43: bu duru mla karşılaşıp sonra dan pozitif olan var mı yani 16-17 . Günde yüksek beta hcg değeri alan var mı ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Asılamayi neden yaptirmistiniz acaba amh niz kacti ve es faktorunuz mu vardi

Evet oluyor ben pcosluyum eş faktörü yok yumurtalarım tembeldi bu şekilde tedavi sunuldu umarım umduğumuz gibi olur sonuçlar amh baktırmadım
Hm bana da yumurtalik rezervin düşük dedi doktor once aşılama belki o da olmaz direkt tup bebek tedavisi dedi bende baska doktora gitcem hsg cektircem

Arkadaşlar merhabalar 14 mayıs tarihinde çatlatma iğnesi oldum 9. Günümde beta hcg 6.28 çıktı 11.günüm bugün 2.18 çıktı git gide düşüyor umudum biraz kırıldı :KK43: bu duru mla karşılaşıp sonra dan pozitif olan var mı yani 16-17 . Günde yüksek beta hcg değeri alan var mı ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Merhaba pozitife döndü mü ?

Ben de 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum
Erken yaptirmissiniz testi 12 günde iğnenin etkisi ancak geçiyor.. normal bat.inizi bekleyin o geçerse test yaptırın derim

Merhaba pozitife döndü mü ?
Şuan 15. Günüm adet olmadım adetim 2 gün geçikti takvime göre testte vermedim korkuyorum da test vermeye inşallah pozitif çıkar ama genel anlamda pozitife de dönebiiliyomuş biraz umudum var.

Şuan 15. Günüm adet olmadım adetim 2 gün geçikti takvime göre testte vermedim korkuyorum da test vermeye inşallah pozitif çıkar ama genel anlamda pozitife de dönebiiliyomuş biraz umudum var.
Allah gönlünüze göre versin. Ben iğnenin 15. Gününde sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı bu benim 2. Denemem. Adetime 11 gün var ama pek fazla umudum yok hayırlısı olsun herşeyin

Kızlar günaydın
Çatlatma iğnesinin 4. Günündeyim en ufak bir değişiklik,belirti yok :) belirtisiz olumlu sonuçlar alan var mı acaba ?

hanımlar çatlatma iğnesinin 14. gününden sonra net sonuç alırsınız ondan öncesindeki artmaya azalmaya bakmayın.🌸

Umudumu yitirmek istemiyorum ama bende ilacin yan etkileridir deyip umut bitiriyorum.😔hayirlisi olsun.ins bizimde saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gun gelir🤲🤲

Back
X