- 15 Ekim 2020
- 130
- 62
- 18
- 35
- Konu Sahibi ebruli0303
Arkadaşlar çatlatma iğnesi sonrası 14. Günde test yaptım çizgi çıktı ama emin olamıyorum hala iğnenin etkisi olabilir mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 gün ise iğnenin etkisi geçmiştir bence hemen bir kan tahlili verArkadaşlar çatlatma iğnesi sonrası 14. Günde test yaptım çizgi çıktı ama emin olamıyorum hala iğnenin etkisi olabilir mi sizce
Canım kan vermek en garanti benim 14. Gün erken gebelik testinde pozitif 15. Gün kanda negatif çıktıArkadaşlar çatlatma iğnesi sonrası 14. Günde test yaptım çizgi çıktı ama emin olamıyorum hala iğnenin etkisi olabilir mi sizce
İnş iğnenin etkisi değildir yaptırcam canım kan testideCanım kan vermek en garanti benim 14. Gün erken gebelik testinde pozitif 15. Gün kanda negatif çıktı
Cnm testin fotosu varmı hemen kan verArkadaşlar çatlatma iğnesi sonrası 14. Günde test yaptım çizgi çıktı ama emin olamıyorum hala iğnenin etkisi olabilir mi sizce
Cnm testin fotosu varmı hemen kan ver
Süper gözün aydınİlk artığım erken gebelik testi ikinci attığım normal
Teşekkür ederim ama 5 martta tekrarlıcam kesin emin olmak için ilacın etkisidir belki o yüzden sevinemiyorum hemenSüper gözün aydın
Gecmiştir artık cnmTeşekkür ederim ama 5 martta tekrarlıcam kesin emin olmak için ilacın etkisidir belki o yüzden sevinemiyorum hemen![]()
Sende unut oldun şükürArkadaşlar çatlatma iğnesi sonrası 14. Günde test yaptım çizgi çıktı ama emin olamıyorum hala iğnenin etkisi olabilir mi sizce
Canımm hamilesin tebrikler iğnenin etkisi geçiyor 10 günde ben 8. Gün test yaptığımda varla yok arası çizgiydi seninki belli bariz ortadaArkadaşlar çatlatma iğnesi sonrası 14. Günde test yaptım çizgi çıktı ama emin olamıyorum hala iğnenin etkisi olabilir mi sizce
İnşallah kızlar yaCanımm hamilesin tebrikler iğnenin etkisi geçiyor 10 günde ben 8. Gün test yaptığımda varla yok arası çizgiydi seninki belli bariz ortada![]()
İki yumurtam vardı canım sağda 21 solda birwz daha büyük kiste dönüşebilir demişti doktor sağdaki daha güzel yumurta demişti 16 iğne oldum doktor bana 36 snra dedi ama bn 12 saat snrayıda 36 saat sonrayıda değerlendirdim 17-18 birliktelik olduInsallah vardır canim igne sonrasi hangi günleri degerlendirdin ? Ve kax yumurtan vardi kac mm ?
Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahSende unut oldun şükürşu 11 gün geçene kadar böyle mesajlara ihtiyacım var
![]()
İnşAllah canımSeninde güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah![]()