Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Arkadaşlar merhaba 18 martta regli oldum. 3.gün de klomen içmeye başladım. 5 günlük klomen sonrası 6.gün doktora gittim. Reglim biteli henüz 2 gün olmuşken yumurtalıklarımın 16,5 mm olduğunu öğrendim. Ve yarın çatlatma iğnesi vuracağını söyledi doktorum. Bı kadar erken büyümesi ve iğne olmam doğru mu ? Normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim 😍🙏🏻

Canım çok bi belirtim yoktu iğneden snra batmalarım oldu iğnenin etkisi dedim onlar 1 hafta snra geçti geçen haftalarda bi iki kez miğden bulandı yemek kokusunu duyunca göğüslerim şişti hafif sızlama acıma vardı ama aşırı değil ara ara hasta olcakmışım gibi ağrım oluyo bnde hasta olcam heralde diyordum hatta
ben de 22 martta iğne oldum benimde aynen sizin gibi belirtilerim 10.gün test yaptım negatif çıktı umudum kalmadı gibi
Kan testi yaptım kızlar hamileyim🥰❤️🐣🐣
çok şükür gözünüz aydın ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

ben de 22 martta iğne oldum benimde aynen sizin gibi belirtilerim 10.gün test yaptım negatif çıktı umudum kalmadı gibi

çok şükür gözünüz aydın ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Teşekkür ederim cnım biraz tehlikeli ilerliyoruz biz ama bakalım hayırlısı kanmam falan oldu içerde kanama alanı oluşmuş yatıyorum sürekli ☺

Ya canim cok swvindim🥰🙏adet gununne zamandi?ayni belirtiler bende de var ben de 16.gun test yaptim senin ilk testin gbi cikti ama adet olacakmisom gibi agrilarim var senin de var mi
Testin pozitif mi çıktı canım 16.günde çizgi çıktıysa hamilesindir hayırlı olsun sanada bnmde öyle oluyordu adet olucam sanıyordum 😄

Eklentiler

• 20210404_075327.webp
    20210404_075327.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 22
Hamilesin canım 🙈😍🥰🐣 hayırlı olsun ama tabi yine kesin net emin olmak için kan ver sağlık ocağında hemen bnce 🤗

Aynen canım eğer yakınında sağlık ocağı varsa bnce bi git kan ver 🤗bnmde adetime 3 gün falan vardı

Back
X