Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne etkisi geçmiştir bence 15 gün olmuş kan verin net sonuç alırsınız30 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum bugün reglime 6 gün var erken gebelik testi yaptım çok çok hafif bir çizgi çıktı hala ovitrelle etkisi olabilir mi
İnşallah iğne etkisi değildir bu son kez denememiz aşılamayla uğraşmak istemiyorumİğne etkisi geçmiştir bence 15 gün olmuş kan verin net sonuç alırsınız
Kaç kez denedinizİnşallah iğne etkisi değildir bu son kez denememiz aşılamayla uğraşmak istemiyorum
Bu 4. OlduKaç kez denediniz
İnşallah vardır testinizin fotoğrafı var mıBu 4. Oldu
Fotoğrafta çok zar zor gözüküyorİnşallah vardır testinizin fotoğrafı var mı
Fotoğrafta çok zar zor gözüküyor
Fotoğrafta çok zar zor gözüküyor
İğnenin ertesi günü saymaya başlayarak 16 gün sonra adetiniz gelir ortalama. Benim öyle olmuştu. 16.gün regl olmuştum yani bu durumda adetine 6 gün yoktur. İğne vurulduğun aylarda eski döngünü unut. Ona göre hesaplama.30 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum bugün reglime 6 gün var erken gebelik testi yaptım çok çok hafif bir çizgi çıktı hala ovitrelle etkisi olabilir mi
Evet kan vericem ama kuruma değil testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikada böyle oldu alttan flaş tuttuğumda çizgi çok rahat görünüyor üstündeki plastiği yansıma yaptığı için çıkardımEvet çok net değil bir çizgi var gibi ama kurumamı yoksa gebelik mi bilemedim bence siz en iyisi kan verin
Yazarsınız kan sonucunuzu merak ettimEvet kan vericem ama kuruma değil testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikada böyle oldu alttan flaş tuttuğumda çizgi çok rahat görünüyor üstündeki plastiği yansıma yaptığı için çıkardım
Ben de çok merak ettim umarım pozitif sonuç alırsınızEvet kan vericem ama kuruma değil testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikada böyle oldu alttan flaş tuttuğumda çizgi çok rahat görünüyor üstündeki plastiği yansıma yaptığı için çıkardım