Çatlatma iğnesi test

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
239
36
18
25
Kızlar iğnenin 12. Günü doktorum test yapabilirsin dedi ama korkuyorum pozitifi görürsem iğnenin etkisi mi olur diye bilginiz varmı doktorda sonuçta böyle bir risk almaz diye düşünüyorum (kan testi yapıcam)

Korkmyaa gerek yokki canım bu bi ihtimal zaten içini ferah tut ve yap yarın sabah hemen ben yapmamiştım adet olmayi bekledim adetim 4 gün gectikten sonra hasta oldum ama çatlatma ignesi adette geciktiriyor

Korkmyaa gerek yokki canım bu bi ihtimal zaten içini ferah tut ve yap yarın sabah hemen ben yapmamiştım adet olmayi bekledim adetim 4 gün gectikten sonra hasta oldum ama çatlatma ignesi adette geciktiriyor
Kuzum ama yarın 11. Günüm iğne etkisinden pozitifim görebilir miyim? Gerçekten negatif olmasından çok korkuyorum 🥺

12.günüm pazartesi canım onu belirtmemişim soruda 🥲

Kuzum ama yarın 11. Günüm iğne etkisinden pozitifim görebilir miyim? Gerçekten negatif olmasından çok korkuyorum 🥺
Bak bence adetinin 3 4 gün geçmesini bekle diyorum ya umutlanma çünkü ben bilirim bende çok umutlanmıştım ama şöylede diyeyim lütfen stres yapma unut gitsin bebeği unut kendi haline bırak

Back
X