HandCute Allahım sen yardım et Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 1.531 229 163 9 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi HandCute #1 arkadaşlar bugün adet oldum bu ay aşılama yapacaktık.yarın ilaçlara başlarsam kaş gün sonra çatlatma iğinesi ve aşılama yapılır?hani bayrama denk mi geliyor acaba?
arkadaşlar bugün adet oldum bu ay aşılama yapacaktık.yarın ilaçlara başlarsam kaş gün sonra çatlatma iğinesi ve aşılama yapılır?hani bayrama denk mi geliyor acaba?
butterfly 's' gözümdeki yaşsın bebeğim Kayıtlı Üye 5 Kasım 2007 2.784 8 116 Diğer 9 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi HandCute #2 -------------------------------------------------------------------------------- öbür sayfaya da yazdım ama yeni konu açmışsın 12 -14 gün gibi galiba.Ama kişiye göre değişir yumurtalarını takip edecekler nasıl büyüdükleri de önemli canım.Hayırlısı olsun.....
-------------------------------------------------------------------------------- öbür sayfaya da yazdım ama yeni konu açmışsın 12 -14 gün gibi galiba.Ama kişiye göre değişir yumurtalarını takip edecekler nasıl büyüdükleri de önemli canım.Hayırlısı olsun.....