Çatlatma iğnesi ve Duphaston

aselarven

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
47
5
1
38
Merhabalar,
24 eylülde çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra 3 gün ilişki 1 hafta da günde 1 kere de duphaston kullan dedi doktorum 1 ekimde duphaston kullanmayı bıraktım bugün reglimden 4 gün geçti duphaston üzerinden de 9 gün geçti dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı doktorum da 1 hafta sonra test yaptır dedi hamile miyim değil miyim bilmiyorum duphaston kullanıpta reglisi geciken var mı gebelik testini mi erken yaptırdım kafam karıştı bu arada reglim her ay düzenli hafif rahmimde sızı bazen diyorum sanırım regli olacağım ama olmadım beminle aynı sorunu yaşayan var mı

Duphaston sentwtik rahim destekleyicisi olduğu için gecikme yapabilir

Normal mi peki 9 gün önce bıraktım ilacı artık bence gebelikte yoksa regli olmam gerekiyordu
Bende çatlatma iğnesi sonrasi 17. Günde oldum canım bekle olursun mutlaka bende progestan fitil kullanmıştım duphaston yerine doktor ikisinden birini kullan demisti

benimde aynı şekilde normal döngümden 5 gün gecikti. testlerimde negatif çıktı ama yinede bir umut kan vermeye gittim o sırada adet oldum. yani normal düzeninden 1 hafta sonrasına kadar bekle.... bu ağrıların olmasıda normal çünkü hepsi hormon ilaçları...

yani çatlatma iğnesinin 19. günü adet oldum. şimdi tekrar yarın klomene başlıyorum. inşallah bu ay diyelim

Yok canım ben çatlatma iğnesinin 17. günü adet oldum normal adetime de iki gün vardı
Benim reglimden şuanda 5 gün geçti haftaya salı günü doktorum test verirsen net sonuç çıkar dedi zaten yumurtam geç büyüdü ve geç çatladı buda geç döllenmeye sebep olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…