catlatma ıgnesı ve erkek bebekle ılgılı

hazek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
577
0
116
Diğer
:teselli:arkadaslar herkese merhaba

benım ALLAH bagıslasın 3 tane kızım var esım ve aılesı bır erkek cocuk cok ıstıyor
yasım ıyıce ılerlemeden bır tane daha dusunuyorum adetlerım duzensız kendım tıroıd hastasıyım bu seferkı gebelıgımı ALLAH nasıp ederse planlı yapmak ıstıyorum RABBIMEd ua edıyorum hayırlısıyla bana bırde erkek evlat nasıp etsın dıye bu yumurtlama gunu olayını bıraz anladım ogun yumurtanın catlaması lazımmıs sanırım bunu anladıgımı sanmıyorum bu catlatma ıgnesını kendımız saglık ocagınde falan yaptırabılıyormuyuz
cahılım bu konuda yardımlarınızı beklıyorum herkese sımdıden tesekkur edıyorum

merhaba öncelikle rabbim evlatlariniza uzun ömür versin catlatma ignesi bende olucam ama bunu doktorunuz yumurtaliklarinizda bir problem varsa öneriyor bende kist var onun icin iki ay sonra olucamm ayrica öncelikli bir tedavide gerektiriyor zaten olsanizda cinsiyet belirleme gibi durumunuz olmuyor en iyisini gideceginiz doktor bilir allah istediginizle mükaafatlandirsin insvereliniortak

çatlatma iğnesi doktor takibi altında yapılır.yumurtlama uyarıcı bir ilaçtır.yani sen sağlık ocağına gidipte bunu yaptıramazsın.düzenli olarak aynı doktora gidip ultrasona gireceksin.yumurtalıklarının büyüklüğüne bakacak.yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesini vuracak.erkek istediğin için bunu yaptırmak istiyorsan hiç uğraşma.çünkü bende 3 yıl çabanın sonunda çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.vede benim bir KIZIM olacak.

tesekkur ederım arkadaslar cevaplarınız ıcın RABBIM herkesın gonlune gore versın

tesekkur ederım arkadaslar cevaplarınız ıcın RABBIM herkesın gonlune gore versın

Allah 3 kızına da sağlık sıhhat uzun ömür versin. bence başkalarını mutlu etmek için böyle bir riske girme. ben kız çocuklarını çok seviyorum 1 tane kızım var bence hem kızıma kardeş-arkadaş olsun hemde değişik olsun diye erkek çocuk istiyorum ama kız olursa da hiiiiç önemli değil. laf söylecek olanlarsa hiç umrumda olmaz. zaten insan olsalar seni böyle zora sokmazlar.

3 tane evladın var ne güzel ya 4. süde kız olursa eşin ve çok kıymetli ailesi ne di,yecek sana ---bu da mı kııııız,-- yani dönüp te oğullarına sende erkek spermi yok demeyecekler ama sana --erkek doğruamıyorsun--diyecekler.

bence çok iyi karar ver. ben 1 tane çocuğum olduğu için sadece bu yumurtlama gününü deneyeceğim erkek olur mu diye ama 2. çocuğum erkekte olsa kız da olsa 3. çocuğu yapmayı düşünmüyorum.

maddi durumlarınız iyiyse bilemem tabi.

benım ALLAH bagıslasın 3 tane kızım var esım ve aılesı bır erkek cocuk cok ıstıyor
yasım ıyıce ılerlemeden bır tane daha dusunuyorum adetlerım duzensız kendım tıroıd hastasıyım bu seferkı gebelıgımı ALLAH nasıp ederse planlı yapmak ıstıyorum RABBIMEd ua edıyorum hayırlısıyla bana bırde erkek evlat nasıp etsın dıye bu yumurtlama gunu olayını bıraz anladım ogun yumurtanın catlaması lazımmıs sanırım bunu anladıgımı sanmıyorum bu catlatma ıgnesını kendımız saglık ocagınde falan yaptırabılıyormuyuz

canımmm.inşallah istedigini rabbin sana saglıklı hayırlı olarak versin.benimde iki kızım var.aceba üçüncü yapsam erkek olrumu deyip duruyorum.bildigim kadarıyla çatlama ignesi olduktan sonra 36.saat sonra ilişki öneriliyo.bunuda unutma...

çatlama ignesi olabilirsin.hiçbir problemin olmasada doktora istiyorum dersen yapıyorlar.yani ama doktora gitmen gerekin çünkü ononda bir zamnı var yani ignenin.onuda doktor kontrol etmesi gerek.bende çatlama ignesi düşünüyorum ücüncüyü düşünürsem...

başka bi konuda arkadaşın birisi çatlama iğnesinden en az 40 saat sonra ilişki önermiş.. yumurtanın çatrlamasını garanti etmek için.. çünki 1 saat bile sonucu değiştiriyor olabilir..Allah bilir..

benımde iki kızım var bende bu çatlama iğnesini aklımdan geçirmedim deyil . bende bi problem yok allaha şükür toktora ne öne sürüpte çtlama iğnesi yaptıracaz bide garantısı varmı yani.genelde bu iğneden sonra çoğul gebelikler oluyo ikiz üçüz.aynı zamanda bende troit hastasıyım uzun zamandır.acaba bu hastalıkla kız bebek ilişkisi varmı aklımdanda geçmedi deyil yani.hazekcim

allah bağışlasın canım çok şanslı bir annesin unutma:))

İnşallah 4. de yaparsan erkek olur , kim ne derse desin hiç kimseye takılma, bunu eşin veya ailesi değil send eisteyebilirsin herkesin çok doğal hakkı. Erkek olmazda kız olursa atacakda değilsin, yani seni bunu istediğin için suçlayanlarla hiç ilgilenme.

erkek bebek için öneriler çok fazla,en önemlisi yum takibi yaptırman
-bunun için doktorla muhakka görüş, çat iğnesi yumurtanın ultrasonla takibinden sonra yapılabilir ancak,en az 19 mm olunca vuruluyor, eğer yumun kaç mm öğrenebilirsen , sağlık ocağındada yaptırabilirsin hiç bir sorun olmaz.Ama öncelikel herşeyi iyi araştır günden güne çok şey öğreneceksin.
sana özelden mesaj atacağım oraya detayları yazarım bu konuda

arkadaslar gonderdıgınız mesajlarla benı cok mutlu ettınız hepınıze cok tesekkur ederım

çatlatma iğnesi doktor takibi altında yapılır.yumurtlama uyarıcı bir ilaçtır.yani sen sağlık ocağına gidipte bunu yaptıramazsın.düzenli olarak aynı doktora gidip ultrasona gireceksin.yumurtalıklarının büyüklüğüne bakacak.yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesini vuracak.erkek istediğin için bunu yaptırmak istiyorsan hiç uğraşma.çünkü bende 3 yıl çabanın sonunda çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.vede benim bir KIZIM olacak.

canım erkek bebek için çatlama iğnesinden 36 saat veya 48 saat sonra (hatırlamıyorum tam olarak) ilişki öneriliyodu...öncesinde olursa yine kız ihtimali olabiliyomuş...
senin kaç saat sonra olmuştu ki cnm?
tabi bu yöntemler olasılığı arttırmaya yarıyo sadece...48 saat sonra olup da kızı bulanlar da vardır....azdır ama...

arkadaslarım benı bu erkek bebekle ılgılı ne kadar aydınlatırsanız sızlere omrumun sonuna kadar mınnettar kalacagım opuyorumnanaktan

hazekcim yumurtlama gününde olacak tek ilişkiyle hamile kalırsan ve baba önceden 3 gün cinsel perhiz uygularsa şansın daha da artar...
bide baba da sen de bol bol muz yiyin,soda için...et yiyin....
baba ilişkiden yarım saat önce koyu bi kahve içsin...
baba ilişki öncesi soğuk duş alırsa spermler daha da hareketlenir erkek bebiş için...
bide karbonatlı vajinal duş var canım ama bu hamileliği zorlaştırıyı diyolar...
gönlüne göre olsun inşallah canım...
en önemlisi dilemek...

hazekcim yumurtlama gününde olacak tek ilişkiyle hamile kalırsan ve baba önceden 3 gün cinsel perhiz uygularsa şansın daha da artar...
bide baba da sen de bol bol muz yiyin,soda için...et yiyin....
baba ilişkiden yarım saat önce koyu bi kahve içsin...
baba ilişki öncesi soğuk duş alırsa spermler daha da hareketlenir erkek bebiş için...
bide karbonatlı vajinal duş var canım ama bu hamileliği zorlaştırıyı diyolar...
gönlüne göre olsun inşallah canım...
en önemlisi dilemek...

aynılarını yaptım...beklemedeyim ama pek umudum yokkkk

sesomucum bılgılerın ıcın cok ama cok tesekkur ederım ya kusura bakmayın arkadaslar ama ben bu yumurtlama gunumu nasıl bılecegım bu konudada yardımcı olursanız cok sevınırımopuyorumnanaktan

benımde iki kızım var bende bu çatlama iğnesini aklımdan geçirmedim deyil . bende bi problem yok allaha şükür toktora ne öne sürüpte çtlama iğnesi yaptıracaz bide garantısı varmı yani.genelde bu iğneden sonra çoğul gebelikler oluyo ikiz üçüz.aynı zamanda bende troit hastasıyım uzun zamandır.acaba bu hastalıkla kız bebek ilişkisi varmı aklımdanda geçmedi deyil yani.hazekcim

esmerkz canım bende troit hastasıyım iki kızım var,olabilir mi acaba işkillendirdin şimdi beni:uhm:

opuyorumnanaktanarkadaslar benım komsumda troıt hastası kadının ogulları var o yonden kafanıza takmayın

yumurtlama gunumu nasıl anlıycammmm lutfennn yardımcı olunzemuszemus

opuyorumnanaktanarkadaslar benım komsumda troıt hastası kadının ogulları var o yonden kafanıza takmayın

yumurtlama gunumu nasıl anlıycammmm lutfennn yardımcı olunzemuszemus
mesela martın 1 inde adet görmeye başlıyorsun.
yani adetinin 1. gününden 11. gününe kadar bekle sonra dr a git doktora yumurtlama günüm yakın mı diye sor o sana 2günün var derse 2 gün sonra yine git dr ymurtan bugün çatlayacak derse ve o gün kasıklarında ağrı hissedersen eşinle ilişkiye gir.

ya da sen otur doktorunla konuş eşinin ailesinin erkek çocukta ısrarcı olduğundan 3 kızın olduğundan bahset ve yumurtlama günü ilişkiye girildiğinde erkek çocuk olma ihtimalinden bahset zaten o da kadın doğumcu olduğundan bu tür şeylerden haberdar dır. sana daha iyi yardımcı olur. çünkü kafadan yumurtlama günü hesaplamakla olacak iş değil senin durumun.. 4. çocuğununda kız olduğunu düşünsene eşinin ailsi nasıl tepki verir ve senin psikolojin nasıl olur.

bence eşin ve eşinin ailesi yüzünden erkek bebek istiyorsan bir kadın doğumcuya danış derim. sonra üzülmemen için diyorum bunu yanlış anlama olur mu?

Back
X