catlatma ıgnesı ve erkek bebekle ılgılı

a.s.nısandakar arkadasım verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur ederım
herturlu bılgılerınıze acıgım yanlıs anlamıyorum sızlerde benı yanlıs anlamayın RABBIM evlat vermıs sagsalım buna sukur ama esımdekı buruklugu gorunce ınanınkı ıcım bır tuhaf oluyo RABBIM herkesın duasını kabul etsın ısteyene kız ısteyene hayırlı saglıklı erkek evlat nasıp etsın

esmerkz canım bende troit hastasıyım iki kızım var,olabilir mi acaba işkillendirdin şimdi beni:uhm:

canım ne bileyim aklıma takılmıyo deyil kardeşimde aynı troit hastası.onunda bi kızı var şimdi ikinciye hamile daha cinsiyeti belli deyil bakalım ne olacak.oda çok erkek istiyo ama hayırlı.benimki erkek olmadı bari onunki olsa

hazekcim
ne zaman gebe kalabilirim diye yaz google a
orda bir sürü site çıkıyo,son 3 adet tarihini yazıyosun osana ovulasyon tarihi de dahil gebelik şansının en yüksek olduğu günleri veriyor...
yumurtlama günü hesaplama yazarak da arayabilirsin...
yumurtlama günü genellikle beklenen bi sonraki adet tarihinin 14 gün öncesidir...
yani yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olursun...
ogün çesitli belirtiler olur tabi...vücut ısısnda artış,kasık-bel ağrısı,şeffaf,uzayan akıntı(kanlı da olabiliyo),göğüslerde şişlik-hassasiyet...
umarım yardımcı olabilmişimdir cnm..
Allah gönlüne göre versin...

sesomucum sana cok ama cok tesekkur edıyorum ALLAH sanada hayırlı saglıklı bır kız nasıp etsın opuyorumnanaktan

canım ne bileyim aklıma takılmıyo deyil kardeşimde aynı troit hastası.onunda bi kızı var şimdi ikinciye hamile daha cinsiyeti belli deyil bakalım ne olacak.oda çok erkek istiyo ama hayırlı.benimki erkek olmadı bari onunki olsa

ilgisi yok kızlar tanığım iki kişi var birinin iki oğlu diğerininde iki oğlu bi kızı var...

.
hazekcim ovulasyon günü yöntemini denemek istiyorsan tahmini gün sakın deneme.mutlaka dr takibi yaptır...ama bu yöntemde kesin değil.....bazen geç yumurta oluşabiliyor ve sen bunu hesaplıyamazsın.sadece dr ultrasonla görür...
ben takibe gittim.bakalım beklemedeyim..gebe kaldımmı bilmiyorum..ama ben denediğmde yum çatlamıştı.dr çatlamış dedi.ben o akşam oldum..kısmet....

ya doktorlar kızıyolar ya cınsıyet tercıhıne sımdı doktor bana dıyecekkı oyle bısey yok vs vs
ALLAHIM bana ve butun ısteyenlere yardımcı olsun mımozacım verdıgın bılgıler ıcınde sana cok tesekkur ederımopuyorumnanaktan

hazek, devlet hastanesinde kızarlar evet ama özele gidip bi sürü para dökünce kızmıyorlar ayrıca garanti de vermezler.

ya zaten bu ısın kesınlıkle ve kesınlıkle garantısı yok yaptıgım arastırmalar sonucu bunu dusunuyorum gun olayından zıyade suanda kafama bır tek asıd ve baz ortamı yattı gıbı

evet bu şeylerin hiç biri%100 değil.bu forumdayım kaç yıldır..bingo yöntem yokkk...

evet ya bencede öyle garanti bi yöntem yok.bi ilaç üretseler kız isteyene erkek:dance: sipermlerini yavaşlatacak erkek isteyenede kız spermlerini durduracak işte her neyse ne güzel olurdu.herkes saldırırdı bu ilaca sanırım kesin ben üretsen ne para kazanırım ama yaaaa:lepi:

çok saçma canım hiç alakası yok, arkadaşım troit hastası bir kızı bir oğlu var, bir arkadaşımında 2 oğlu var troit hastası, başka bir arkadaşımda troit hastası ve hamile oğlu olacak:))

tamam canım anladım demekki alakası yok.valla herşey aklıma geliyo hatta işimin y spermleri yokmu acaba diyede düşünmedim deyil yanidelikafadulden

ya zaten bu ısın kesınlıkle ve kesınlıkle garantısı yok yaptıgım arastırmalar sonucu bunu dusunuyorum gun olayından zıyade suanda kafama bır tek asıd ve baz ortamı yattı gıbı

ph(asid baz ortami), mineral, diyet, vitaminler, iliski zamanlamasi, iyonlar, hormon. Bunlarin hepsi bir arada olunca sans epey bir artiyor. Tabii bir de dua faktoru var ama o bunlarin cok uzerinde bir seviyede oldugu icin bunlarla yanyana gelmiyor ;)

Son düzenleme:
çatlatma iğnesi doktor takibi altında yapılır.yumurtlama uyarıcı bir ilaçtır.yani sen sağlık ocağına gidipte bunu yaptıramazsın.düzenli olarak aynı doktora gidip ultrasona gireceksin.yumurtalıklarının büyüklüğüne bakacak.yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesini vuracak.erkek istediğin için bunu yaptırmak istiyorsan hiç uğraşma.çünkü bende 3 yıl çabanın sonunda çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.vede benim bir KIZIM olacak.

çatlatma iğnesi olduğunuzda yumurta kaç mm idi? tek ilişki mi oldu? iğneden kaç saat sonra ilişki oldu? tşk

terevat ben arkadaşa ben mesaj çekmiştimm iğneden sonra 1 hafta birlikte olmuşlar canım

igneden 44 saat sonra yumurta catliyor igne olduktan sonra hemen iliski olduysa tabiiki kiz olma durumu artar. 44 saat nerdeyse iki gun eder cunku ama igne olup 44 saat sonra iliskiye baslandiysa sadece hamile kalmak icin 12 en fazla 24 saatiniz oluyor. o zaman erkek sansi az artiyor cunku hala x de gidebilir. erkek de sansi artirmak zor ama kiz istiyorsaniz sansi artirmak cok kolay yani kizi yada erkegi ayarladiginizi soylemek zor kizin sansini artirmak diye bir sey var demek daha mantikli.

Çatlatma iğnesiyle erkek bebeğe hamile kalma konusunda yeni bilgiler yokmu

Back
X