Catlatma Iğnesi Ve Hamilelik

Filo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
1.155
13
683
Bursa
arkadaslar bu ay catlatma iğnesi vuruldum ve daha 10 gün var hastalığıma ama belim ağrıyor,bana biraz bilgi verirmisiniz hamile oluncada böyle belirtiler olurmu?

banada haftaya yapılıcak..şu an klomen kullanjıyorum.ama benim moralim çok bozuldu.muayenederahim ağzında yara var dedi doktor.gebeliğe engel olmadığınıda söyledi ve tedaviye başladık.şimdi bazı arkadaşlar gebeliğe engel olduğunu söyledi moralim çokk bozukk:((

ask cım olurmu öyle sey yara tedavisi cok basit ve onunlada hiç ilgisi yok canını sıkma

arkadaslar bu ay catlatma iğnesi vuruldum ve daha 10 gün var hastalığıma ama belim ağrıyor,bana biraz bilgi verirmisiniz hamile oluncada böyle belirtiler olurmu?

Canım ya bende c.tesi iğe olmuştum.Salı dr. gittim çatlama olmuş bu ay gebelik bekleyebiliriz dedi. Benimde sol tarafında olmuştu çatlama sol kasığım ve belimin sol tarafında ağrı var.Ben iğnenin etkisi olabileceğini düşünüyorum. Ama gönül isterki inşallah hamileyizdir.

Bide dr bana bi ilaç vedi eğer gebelik olursa bebeğin tutunmasını kolaylaştırıp rahmin hazırlanmasına yardımcı olacak dedi. Sana da ilaç vediler mi?

Malesef ben adet gördüm. Bugün yeni bir umutla doktoruma gideceğim... Bakalım ne göreceğiz? 3 ay oldu tedaviye başlayalı. ama 1 sefer çatlatma iğnesi oldu. Geçen ay... Bu ay ne olacağını bilmiyorum. UMUTLUYUM:))

bende 2 aydır ganopen kullanıyorum ve arkasından da çatlatma iğnesi oluyorum. Geçen ay 2 iğne oldum ama çatlama sağlayamadık çok moralim bozulmştu. Bu ay gene 2 iğne oldum ve bu sefer çatlama sağladık şimdi bekleyeceği bakalım.İnşallah doktordan güzel haberlerle dönersin. Yumuta gelişimi için sende ilaç alıyomusun.

Evet. Gonaphane. 2 ay kulladım. 3. ay gonaphane + 1 çatlatma iğnesi. Yumurtlamamda sorun yok. Çatlamasında da... ama olmuyor işte...:((

bakalım, biraz daha deneyeceğiz. :tomato:

Çok güzel o zaman en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah. Benim kistim olduğu için yumurta kalitemde sorun vardı ve anormal büyüyordu. Onun için ilaç kullanıyorum o zaman kaliteli oluyor yumurtalar.

arkadaslar bana catlatmadan sonra gebelik olursa diye ilac vermedi zaten birdahaki sefere doktorumu değiştireceğim

canım ben c.tesi iğne oldum salı sabahı çağırdı baktı çatlama olmuş dedi ilaç verdi. Geçen ay çatlama olmamıştı kistim olduğu için söktürücü verdi içerde bişey kalmasın hepsi atılsın diye. Sen iğneden sonra dr gitmedin mi?

BENDE BU AY YUMURTA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM. EĞER Kİ TUTMAZSA AYNI ŞEKİLDE Mİ TEDAVİME DEVAM ETCEM. şÖYLE BENİM TEDAVİM: ADETİMİN 5. GÜNÜ GONAPHENE DİYE BİR HAP KULLANIYORUM. SABAH VE AKŞAM. ADETİMİN 12 GÜNÜNDE DOKTORA GİTTİM. ERTESİ GÜN SAAT 15:00 İLE 17:00 ARASINDA 2 ADET PREGNYE İĞNESİ VERDİ. eRTESİ 2 GÜN İLİŞKİYE GİRMEMİZİ SÖYLEDİ. eĞER Kİ İLKİNDE TUTMAZSA BU ŞEKİLDE Mİ DEVAM ETCEM. DOKTORUNUZ NE KADAR DEVAM ETCEĞİNİZİ SÖYLEDİ Mİ

kızlar ben kendim yumurta oluşturabiliyorum 3 ay öncede çatlatma iğnesi olmuştum ilk kez çünkü dr çatlamıyorsa hamile kalamazsın demişti bende vurulum ama tutmadı şimdi tekrar vurulmalımıyım yoksa başka yollarmı deniyim

kızlar ben kendim yumurta oluşturabiliyorum 3 ay öncede çatlatma iğnesi olmuştum ilk kez çünkü dr çatlamıyorsa hamile kalamazsın demişti bende vurulum ama tutmadı şimdi tekrar vurulmalımıyım yoksa başka yollarmı deniyim

Canım herkes kendisi yumurta oluşturabiliyor,ancak tedavi ile birden fazla yumurta elde ediliyor..Şans artsın diye..3-5-15 ne kadar oluşursa artık..normalde her ay sadece 1 ya da 2 yumurta oluşur doğal yollardan...

rahim ağzında yaram vardı.doktorum donduralım dedi ben olmaz acır yaptırmam dedim,fakat odaya geçtim kolumdan uyuttu doktor beni,uyandığımda altımda pet vardı 40 dakka içinde bitmişti bile anlamadım,özel hastanede yaptırdım 120 tl verdim sigortam olduğu halde ama olsun değer:))))

Arkadaşlar 14-11-2010 da çatlatma iğnesi olucam ama pazar gününe denk geliyor ne yapmalıyım eczane mi axil mi kim yapar bu iğneği acciiiiiilllll

Back
X