Çatlatma iğnesi ve silik çizgi

Yeliz4106

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
515
527
23
image.webp kızlar merhabalar bu sy klomen kullandm 4 yumurtam oldu 2 sinin boyu uygundu gebeliğe 9unda çatlatma iğnesi oldum yarın adet günüm normalde ama sabah evde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı 1 haftadır afedersiniz ama felaket gazım var ve heran adet olucakmışım gbi akıntı geliyo seffaf sıvı sizce hamile miyim çok heyecanlıyım :anneadayı::KK200: foto yükledim ama tam çıkmadı biraz daha belirgindi burdakinden

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 2.532
Çatlatma ignesinde de hormon oldugu için onun etkisiylede çıkmış olabilir yani belkide gebesindir (inşallahh:anneadayı:) ama benimde böyle başıma gelmişti bende klomen+çatlatma ignesi kullandım ardından kan verdim 6 falandı betam ama sonra düştü dr.a sordugumda ignenin etkisi demişti

Çatlatma ignesinde de hormon oldugu için onun etkisiylede çıkmış olabilir yani belkide gebesindir (inşallahh:anneadayı:) ama benimde böyle başıma gelmişti bende klomen+çatlatma ignesi kullandım ardından kan verdim 6 falandı betam ama sonra düştü dr.a sordugumda ignenin etkisi demişti
Canım o geçen ay banada olmuştu ama 4 gğndür fln sürekli evde test yapıyorum ilk defa bgn silik çıktı ve iğnenin etkisi bu kadar sürmüyo diye biliyorum çıksa önceki günlerde gebe olarak gözükmez miydi :110:

Canım o geçen ay banada olmuştu ama 4 gğndür fln sürekli evde test yapıyorum ilk defa bgn silik çıktı ve iğnenin etkisi bu kadar sürmüyo diye biliyorum çıksa önceki günlerde gebe olarak gözükmez miydi :110:
Bilemedim canım dua edelim ozaman anneside bebişiniz gelsin:anne::KK46::dua:

canım içini ferah tut hamişsin bende ilk klomen ve çatlatma iğnesi tedavimde hamile kaldım aynı senin gibi regl gününden bir gün önce test yaptım ve silik çıkmıştı
Cabım bnm bu 3. Ayım tedavide inş dediğin gbidir heran hasta olucak gbiyim çok korkuyorum eşim erken gelebilirse kan testine gidicem inş vardır eşiminde 26 sı doğum günü inş ona güzel bi sürpriz yapabilirim :)

Yardım edin noluuuuur:KK36:
canım merhaba çatlatma iğnesiyle ilgili sorular ararken senin yazıda rastladım bende 14 aralıkta oldum iğnemi bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı kanda mı baktırmam lazım sence belirtilerimde var 4-5 gündür iğne ya da ilaç mı yaptı ki bunlarıda fikir verebilir misin bana

canım merhaba çatlatma iğnesiyle ilgili sorular ararken senin yazıda rastladım bende 14 aralıkta oldum iğnemi bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı kanda mı baktırmam lazım sence belirtilerimde var 4-5 gündür iğne ya da ilaç mı yaptı ki bunlarıda fikir verebilir misin bana
Canım catlatma iğnesi 8-10 gün boyunca hamileymiş gibi gösteriyo adet gününde kan ver kesin sonuç çıkar inş kavuşursun meleğine umutsuzluga da kapılma kafana çok takma ben artık tamam uğraşmıcam dediğim ay hamile kaldım herkes aynı seyi söylüyo ama doğru gerçekten çok düşünme :)

Back
X