Merhaba Kızlar 25 TEMMUZ da sabah 10:00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorum 26 saat 23:00/01:00 arası birliktelik önerdi beraberinde 27/29 günleri arası gece birliktelik önerdi. Doktorun verdiği tüm günleri değerlendirdik. 8 yıllık evliyim 2 kimyasal gebelik geçirdim bu ay tedaviye başladık Femara kullandım Sol Tüpüm Kapalı (İptal) Sağ Tüpüm Açık ve ilk ay sağ da yumurta olgunlaştırdık 17/22mm arası (20mm) dedi doktorum. Doktorum 13 Ağustos da kan vermemi söyledi şöyle baktığınız zaman iğnenin üzerinden 19 gün sonra vermemi söyledi. İğnenin üzerinden 5 gun geçti hiç bir belirtim yok kasık ağrısı vs hiç yani sadece bel ağrısı bir de gaz sorunum var karın ağrısı oluyormuş gibi gebelik belirtileri ne zaman ortaya çıkıyor döllenme de ağrı vs hissediliyor mu ..?
?..Sizlere sormak istediklerim..?
Ovitrelle iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor..?
Döllenme ne zaman gerçekleşiyor ve hissediliyor mu ..?
Erken gebelik belirtileri herkeste aynı mı yoksa belirtisi olmayıp öğrenenleriniz var mı aranızda ..?
İğnenin üzerinden kaç gün geçmesi gerekiyor beta kanda baktırayım ..?
Biraz uzun oldu kusura bakmayınız
Buarada Dualarınızda bana da yer verir misiniz RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİN ECMAİN İNŞAALLAH

?..Sizlere sormak istediklerim..?
Ovitrelle iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor..?
Döllenme ne zaman gerçekleşiyor ve hissediliyor mu ..?
Erken gebelik belirtileri herkeste aynı mı yoksa belirtisi olmayıp öğrenenleriniz var mı aranızda ..?
İğnenin üzerinden kaç gün geçmesi gerekiyor beta kanda baktırayım ..?
Biraz uzun oldu kusura bakmayınız
Buarada Dualarınızda bana da yer verir misiniz RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİN ECMAİN İNŞAALLAH