Çatlatma iğnesi yaptırdım, idrar testi ne zaman yaptırsam sonuç alirim

Azeri_kiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
13
0
1
36
Merhaba. 1yillik evliyim. 1yildir deniyoruz, 3 kez klomen+çatlatma iğnesi oldum, rahim filmi çektirdim tüpler açık,eşim de ireli hararetli (a+b) 38.doktor ona da normal söylüyor. Son adetim 14 gün gecikmeyle oldu 6agustos. Bu kez de klomen+çatlatma iğnesi oldum.ultrasonla takip ettim, yumurtam çatladı, bugün 9 gün oldu çatladi. Çok sabırsızlanıyorum ne zaman test yapa bilirim. Önceki aylarda çok negatif testler oldu, korkuyorum, bi yandan da yıl dönümumuz 2 Eylül kocama sürpriz yapmayı çok isterim. Allah nasip ederse inşallah..

Adetin düzensiz mi adetini bekle diycem ama? Bende ilk defa çatlama iğnesi yaptırdığım ay kaldım inşalah tutar

Adetin düzensiz mi adetini bekle diycem ama? Bende ilk defa çatlama iğnesi yaptırdığım ay kaldım inşalah tutar
Duzenliydi, ama en son 2 hafta gecikmeli oldu, çok umutlandım, ama olmadı. Artık 4.defa klomen+çatlatma. yapıyorum inşallah bu sefer olmuşdur. İğnenin kaçıncı günü test yapdin sen? İnşallah sağ salim kovusursun bebeğine.

Walla iğneyi adetin 12. Günü oldum ve sadece o gün ilişki oldu doktor bir hafta ilişki demişti oysaki.gebeliği de adetim 8gün geçince öğrendim hiç ama hiç beklemediğim için kondurmadım. İğneden 26gün sonrası oluyo sanırım ewt

Demek ki, Allah verince oluyor. Bende 12.gun iğne yapdim,13.14.gunler ilişki oldu sadece. İnşallah bende de bu kez olmuşdur diye umutlaniyorum. Sen de sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah

Amin inşalah sen de kavuşursun ennkısa zamanda :) bişey diyicem ama nasıl desemki...ilişki sırasında boşalma olunca bi süre içerde tutması da işe yarıyo sanırım ileriye gitmeleri için.tabi bunlar hep vesile ilişkiden sonra yatarak kalkmamak falan Allah ol diyince oluyor gerçekten oyüzden sadece ilişki değil dua da çok mühim bence

Bana bir kez klomen ve iğne yapıldı ama tutmadı
Doktoruma bida vercek misiniz diye sordum olmaz dedi yani bana yaramadı galiba
Ben de kendş kendime diyordum ki üç dört kez kullanırım heralde

Bu defa onu da yapdim, 20-30dak.ayaklari yukarı uzandım, sonra da sabaha kadar hiç kalkamadim. Tabi hepsi vesile, ama napalim olsun der her şeyi yapıyor adam

Bana bir kez klomen ve iğne yapıldı ama tutmadı
Doktoruma bida vercek misiniz diye sordum olmaz dedi yani bana yaramadı galiba
Ben de kendş kendime diyordum ki üç dört kez kullanırım heralde
Tam 3 kez bende tutmadı, bu defeya umutluyum. Bakalım hayırlısı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…