Çatlatma iğnesi yaptırmalı mıyım tecrübeli hanımların görüşlerine ihtiyacım var?

summerbreze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
11
4
1
34
Merhaba hanımlar 5 aydır korunmada ilişkiye giriyoruz. 34 35 yaşlarındayız doktor bugün muayenede büyük bir yumurta gördü zorla bir çatlatma iğnesi bulduk. Kendim evde de obulasyon testi yapıyorum ilk kez ikinci çizgiyi daha koyu gördüm bu yumurtamın kendiliğinden çatladığı anlamına mı geliyor? Yarın sabah iğneyi yaptır dedi iğneye kalmadan kendisi çatlar mı sabah yeniden doktora gidip iğneyi öyle mi yaptırayım? Pek bilgim yok yardımcı olur musunuz?

Yapın bence iğneye rağmen çatlamayabilir yumurta. Teste güvenmeyin ben de iki kez iğne yapmıştım geçen sene ona rağmen tutmamıştı

Yapın bence iğneye rağmen çatlamayabilir yumurta. Teste güvenmeyin ben de iki kez iğne yapmıştım geçen sene ona rağmen tutmamıştı
Hocam çatlayan yumurta 24 saat içinde döllenmeli diyor internette ama doktor yarın sabah 11 de iğneyi yaptır çarşamba akşam 11de ilişkiye girin dedi anlayamadım 1 gün geçince yumurta özelliğini kaybetmez mi?

Hayır öyle yapılıyor iğneyi vurduğun an çatlamıyor galiba o saat dilimi önemli siz rahat olun akışına bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…