Çatlatma iğnesi..yardım edermisiniz

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Kızlar merhaba,
Ben dün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldum.doktorum bana bugun ilişki yok yarın akşam olsun dedi. 36 saate tekabül ediyor. Eşimde normalde aşırı istekli biri değildir. Aksine dün akşam isteyeceği tuttu aksilik olacak ya🤷‍♀️ Neyse Yorgunum vs dedim geçiştirdim. Adam sabaha karsı 04 beni uyandırdı ve uyku sersermi ile ilişki oldu 😢 sabah ezanına kadar kalkmadım bekledim yatıyım bari dedim.sabah uyandık bir kere daha olsun bari ki spermlerin yaşama süresi vs vs dıye aklımda gecırdım. Yok adam istemıyor. Yeni gelin gibi😒bende istekli değilimde işte malum durum. Bu aksamda yatılı misafir geliyor. Yarın Bayram diye. Anlayacağınız ben iğneden 18 saat sonra ilişki yaşadım ama uyandığımda çok fazla akıntım vardı eşim bile söyledi.çatlamış olma ihtimali varmı? Yada bana bişeyler önerebilirmsiz?? Çok planlı programlıda hiç bi işim olmuyor anacım ya🤭🙄😒 cevaplarınız için teşekkür ederimm şimdiden.

Kızlar merhaba,
Ben dün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vuruldum.doktorum bana bugun ilişki yok yarın akşam olsun dedi. 36 saate tekabül ediyor. Eşimde normalde aşırı istekli biri değildir. Aksine dün akşam isteyeceği tuttu aksilik olacak ya🤷‍♀️ Neyse Yorgunum vs dedim geçiştirdim. Adam sabaha karsı 04 beni uyandırdı ve uyku sersermi ile ilişki oldu 😢 sabah ezanına kadar kalkmadım bekledim yatıyım bari dedim.sabah uyandık bir kere daha olsun bari ki spermlerin yaşama süresi vs vs dıye aklımda gecırdım. Yok adam istemıyor. Yeni gelin gibi😒bende istekli değilimde işte malum durum. Bu aksamda yatılı misafir geliyor. Yarın Bayram diye. Anlayacağınız ben iğneden 18 saat sonra ilişki yaşadım ama uyandığımda çok fazla akıntım vardı eşim bile söyledi.çatlamış olma ihtimali varmı? Yada bana bişeyler önerebilirmsiz?? Çok planlı programlıda hiç bi işim olmuyor anacım ya🤭🙄😒 cevaplarınız için teşekkür ederimm şimdiden.
canım ben 2kez catlatma ıgnesı oldum doktor kontroluyle doktorun verdıgı gunlere eşimde uydu.Senin eşin çatlatma ıgnesı kullandıgını bılmıyor mu??bana doktor ıkısınde de ıgneyı oldugum gun sonra gunasırı vermıstı ama bız tutturamadık..burda cokta okudum genelde ıgnenın oldugu gun degıl ertesı gun ve sonrakı 2gun verılmıs belkı yumurta buyuklugune gore doktorun verdıgı gunlerde degısıyor olabılır içini karartma olacak olduktan sonra olur ben ıkı ayda da hesap kitap yaptım hatta sabah erken saatın sperm kalıtesını artırdıgını okudum sabahın köründe yaptık bu ay ama nasip degılmıs😔o sebeple boşver belkıde ilişkinin zevkını yaşamak daha önemlıdır eşinin isteklı olması avantaj olmustur..

Kızlar merhaba,
aynı gun ıkı defa ust uste olmaması ıyı olmus sperm kalıteısnı öldururdun🤭bugun gecmıs zaten boş gecmemıssınız yarında iki cilve falan yap bayramın 1.gununu boş gecirme bence😆

Back
X