Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 10. gün kan vermiştim, o güne kadar sadece 9. gün çok minik adet olacakmışım gibi bi his vardı, çok ufak bir sancı yani. Onun dışında asla bir belirtim olmadı, ara ara endişem de olmadı değil tabi, acaba tutmadı mı acaba olmadı mı gibisinden. Ama belirtilere odaklanmamak gerekiyormuş meğer, sonucumuz çok şükür pozitif
Bizim tüp bebekti. Yumurta sayısına hiç takılma. Sana şöyle söyleyeyim, bizim 7 yumurta toplandı, 3’ünün içi boş çıktı. Kalan 4 tanenin 3’ü eşleştirilebildi ve bunların sadece 2’si döllendi. Yani sonuç olarak biz sürece 2 embriyo ile başlamış olduk, bunun birini transfer ettiler ve çok şükür ki sonucumuz pozitif, bebeğimiz bizimle olmayı seçti Diğer kalan 1 embriyoyu da dondurduk. Olur da sonuç negatif olursa ya da ileride yeniden gebelik planlaması yaparsak bir transfer şansımız daha olsun diye.