Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar perşembe günü 7 de catlatma igensi oldum bugün sabahtan beri karın agrım var duramicak sekilde yatinca biraz hafifliyo yumurta catlatdiginin belirtisi mi acaba
Hanımlar perşembe günü 7 de catlatma igensi oldum bugün sabahtan beri karın agrım var duramicak sekilde yatinca biraz hafifliyo yumurta catlatdiginin belirtisi mi acaba
Ah o agrilar 2 gece uyuyamamistim. Ne ayagimi uzatabildim yatakta ne toplanip yatabildim agridan aglamistim. Karnına dokunamiyordum. Doktora degilde tüp bebekteki hemsiresini arayip sormustum yumurtalar cok fazla buyudugu icin böyle oluyormus.
Bende 2 yumurta olusmustu catlatma ıgnesı vurundum yumurtalarım catlamıs ama sagda yumurtalarım vardı sol bosken sol tarafa egılemedım yaslanamadım nasıl bır agrı yere bısey dusse alamıyordum meger sonradan 1 yumurtam olusmus oda cok buyumus kıst olmustu. Catladımk mutlaka kontrol ettırın benım dr takıp etmemıstı sonralı ay ogrendım. Insallah sızde hersey yolunda gıder kızlar ben de tekrar o surece gırdım bakalım bu sefer ne olacak hepımızın hakkında hayırlısı olsun
Ah o agrilar 2 gece uyuyamamistim. Ne ayagimi uzatabildim yatakta ne toplanip yatabildim agridan aglamistim. Karnına dokunamiyordum. Doktora degilde tüp bebekteki hemsiresini arayip sormustum yumurtalar cok fazla buyudugu icin böyle oluyormus.