Catlatma ignesi

Nimet yardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
527
301
33
30
Hanımlar perşembe günü 7 de catlatma igensi oldum bugün sabahtan beri karın agrım var duramicak sekilde yatinca biraz hafifliyo yumurta catlatdiginin belirtisi mi acaba 😓

Benim de tam ilişki verdiği saatte başlamıştı ağrım. Yapıyor böyle seyler bu iğne. 💐

Hanımlar perşembe günü 7 de catlatma igensi oldum bugün sabahtan beri karın agrım var duramicak sekilde yatinca biraz hafifliyo yumurta catlatdiginin belirtisi mi acaba 😓
Canım merhaba bende çarşamba vuruldum birlikte bekleyelim mi sen daha önce öğreneceksin sonucu😊

Ah o agrilar 2 gece uyuyamamistim. Ne ayagimi uzatabildim yatakta ne toplanip yatabildim agridan aglamistim. Karnına dokunamiyordum. Doktora degilde tüp bebekteki hemsiresini arayip sormustum yumurtalar cok fazla buyudugu icin böyle oluyormus.

Bende 2 yumurta olusmustu catlatma ıgnesı vurundum yumurtalarım catlamıs ama sagda yumurtalarım vardı sol bosken sol tarafa egılemedım yaslanamadım nasıl bır agrı yere bısey dusse alamıyordum meger sonradan 1 yumurtam olusmus oda cok buyumus kıst olmustu. Catladımk mutlaka kontrol ettırın benım dr takıp etmemıstı sonralı ay ogrendım. Insallah sızde hersey yolunda gıder kızlar ben de tekrar o surece gırdım bakalım bu sefer ne olacak hepımızın hakkında hayırlısı olsun❤️

Ah o agrilar 2 gece uyuyamamistim. Ne ayagimi uzatabildim yatakta ne toplanip yatabildim agridan aglamistim. Karnına dokunamiyordum. Doktora degilde tüp bebekteki hemsiresini arayip sormustum yumurtalar cok fazla buyudugu icin böyle oluyormus.
Benim yumurta sayim cok fazlaydi bide ondam hâlâ ağrı cekiyorum😓

Back
X