Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor yumurtaliklarina bakmıyor yeterince büyüklüğe gelince iğne yapıyor bana adetten 12 gün sonra yapmıştınasıl yapılıyor bu iğne dr mu veryor nerden yaplıyor hangi günler kafamda deli sorular![]()
Bakıyor ne bakmiyoruDoktor yumurtaliklarina bakmıyor yeterince büyüklüğe gelince iğne yapıyor bana adetten 12 gün sonra yapmıştı
nerden yapıyo bu iğneyi inşallah koldandır aminBakıyor ne bakmiyoru![]()
Bana koldan yaptılar canım. Rabbime bin şükür ilk deneme de Allah ım nasip etti. İsteyen herkese nasip etsin.nerden yapıyo bu iğneyi inşallah koldandır amin![]()
Koldan canm ama gobekden de yaptıranlar varnerden yapıyo bu iğneyi inşallah koldandır amin![]()
hıı o zaman tamam ne bilim kasık masık olmasında hayalimde bi an kasıktan mı acaba dedimBana koldan yaptılar canım. Rabbime bin şükür ilk deneme de Allah ım nasip etti. İsteyen herkese nasip etsin.
yani şöyle o zaman tüp bebekten öncesi bu çatlatma iğnesi şimdi eşimde bende sorun yoksa dr bunu önerebilir bize doğru mu anladımKoldan canm ama gobekden de yaptıranlar var
Klomen felan kullanıyormusunuz siz tüp bebek mi yaptrcaksinz anlamdım bana klomen le catlatma iğnesni birlikte verdi doktoryani şöyle o zaman tüp bebekten öncesi bu çatlatma iğnesi şimdi eşimde bende sorun yoksa dr bunu önerebilir bize doğru mu anladım
şuan hiçbrşey yapmyorm dr gittm bnde sorun yok eşim varıkosel ameliyatı olmş 15 sene önce 1 senedir bebek istiyoruz şuan araştırma yapıp bu yoldan geçenlerden bilgi topluyorumKlomen felan kullanıyormusunuz siz tüp bebek mi yaptrcaksinz anlamdım bana klomen le catlatma iğnesni birlikte verdi doktor
Ne guzelll Allahm inşallah bana da nasip ederBana koldan yaptılar canım. Rabbime bin şükür ilk deneme de Allah ım nasip etti. İsteyen herkese nasip etsin.
Hm anladım doktor belki bunu bile gerek görmez sana ben bı düşük yaşadım 8 aydr evliyim 5 aydir felan çocuğum olmuyor o yüzden klomen + çatlatma iğnesi verdi bende olmadı olan çok ama şuan yumurta takibi yapıyor bakalımşuan hiçbrşey yapmyorm dr gittm bnde sorun yok eşim varıkosel ameliyatı olmş 15 sene önce 1 senedir bebek istiyoruz şuan araştırma yapıp bu yoldan geçenlerden bilgi topluyorum
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.Ne guzelll Allahm inşallah bana da nasip edersağlıcakla kucağına alırsın inşallah
![]()