- 11 Aralık 2020
- 48
- 16
- 8
- Konu Sahibi Serapyerlitas yerlitas
Meraba kizlar catlatma ignesinden sonraki 15 günüm testimde negatif çıktı sonradan pozitif olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir umut bekliyorum adet belirtilerim var ama yine de ne olur bilmiyorum. Adetim düzensiz 44 günde bir oluyorum adet tarihimi bekliyorumGenelde negatifse negatiftir canım ama belli de olmaz . 14 15 günde belli oluyor
Insallah ya acaba bu durumda olan var mi. Önce negatif sonra pozitif cikanInsallah vardir mucize olsun.
Inşallah güzel sonuçlar alırsınBenimde 6. Günüm bnde bekliyorum hsyırlısı
Kizlar bugun 13. Gunum cok agrim var kasik sancisi sizde de boyle belirtiler varmiydi positif oldunuzmu
Evet b3nim de ole oldu ama genelde iğne etkisi oluyoKizlar bugun 13. Gunum cok agrim var kasik sancisi sizde de boyle belirtiler varmiydi positif oldunuzmu
Peki sonuc aldinizmi ?Evet b3nim de ole oldu ama genelde iğne etkisi oluyo
18.gunum de adet oldum. Tekrar tedavi kullanmaya başladım ama şimdi klomen yerine femara kullanmaya başladımPeki sonuc aldinizmi ?
Benimde kac gundur uykum vardi dedim Tamam belirtileri var ama bu sanci beni korkutuyor birde dun 12.gunde negatifti testBenim 11. Günüm beta 8 çıktı. Olmadı diye önemsemedim üçüncü denemem sonra halsizdim progestan kullanıyordum onu da bıraktım. Hatırlıyorum telefon elimde gözüm kapanıp uyuduğumu hatırlıyorum. Sonra adetim bir gün geçti 16. Gün idrar da test pozitif çıktı. Kan verdim beta 300 çıktı. Adetin geçmesini bekleyin en sağlıklısı
Benim 11. Günüm beta 8 çıktı. Olmadı diye önemsemedim üçüncü denemem sonra halsizdim progestan kullanıyordum onu da bıraktım. Hatırlıyorum telefon elimde gözüm kapanıp uyuduğumu hatırlıyorum. Sonra adetim bir gün geçti 16. Gün idrar da test pozitif çıktı. Kan verdim beta 300 çıktı. Adetin geçmesini bekleyin en sağlıklısı
Insallah o güzel haberi bizde alirizBenim 11. Günüm beta 8 çıktı. Olmadı diye önemsemedim üçüncü denemem sonra halsizdim progestan kullanıyordum onu da bıraktım. Hatırlıyorum telefon elimde gözüm kapanıp uyuduğumu hatırlıyorum. Sonra adetim bir gün geçti 16. Gün idrar da test pozitif çıktı. Kan verdim beta 300 çıktı. Adetin geçmesini bekleyin en sağlıklısı
İnş. Rabbim size de yaşatır bu güzel duyguyuInsallah o güzel haberi bizde aliriz
Insallah ya acaba bu durumda olan var mi. Önce negatif sonra pozitif çıkan
Acaba sonucunu öğrendin mi birde adet kacıncı gun oldunMeraba kizlar catlatma ignesinden sonraki 15 günüm testimde negatif çıktı sonradan pozitif olan var mi
iğneden sonra 15-18. günlerde olunurCatlatma iğnesi olup kacıncı gun adet oluyor acaba bilgisi olan varmı
iğneden sonra 15-18. günlerde olunuran
Anladım bugun 14 gunum inşallah adet olmam 2 gun daha sabredelim teşekkür ederim Allah razı olsuniğneden sonra 15-18. günlerde olunur