- 18 Mart 2021
- 32
- 54
- 8
- 35
- Konu Sahibi gulcanguler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin kaçıncı günü bugün canımAdetime daha 5 gün var ve bu ay klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi vuruldum silik çizgi var sanki ama bilemedim yardımcı olurmusunuz
Merhaba sizde tedavi ile mi hamile kaldınız ben 3 Nisan aşılama oldum da iki gündür bir belirtim yoktu ama bugün akşama doğru kasıklarımda batmalar oldu sabah bel ağrım oldu bilmiyorum daha çok erken ama işte insan birşeyler arıyor kaşık batmalarim şu an devam ediyor iğnenin 6. Günü bugünİğneden sonra kaçıncı gün?
Benim doğal canım. Ama tüp bebek filan bile yaptırdım bilirim o iğneyi. O iğnenin yapmadığı gebelik belirtisi kalmamıştı bende. Hiç bir seye yorma lütfen sakince bekle. En zor zamanlarım o igneyi olduğum aylardı. Bir sürü şey yapıyo ve beklentiyi çok yükseltiyor. Inşallah olmuştur gebelik.Merhaba sizde tedavi ile mi hamile kaldınız ben 3 Nisan aşılama oldum da iki gündür bir belirtim yoktu ama bugün akşama doğru kasıklarımda batmalar oldu sabah bel ağrım oldu bilmiyorum daha çok erken ama işte insan birşeyler arıyor kaşık batmalarim şu an devam ediyor iğnenin 6. Günü bugün
İnsAllahBenim doğal canım. Ama tüp bebek filan bile yaptırdım bilirim o iğneyi. O iğnenin yapmadığı gebelik belirtisi kalmamıştı bende. Hiç bir seye yorma lütfen sakince bekle. En zor zamanlarım o igneyi olduğum aylardı. Bir sürü şey yapıyo ve beklentiyi çok yükseltiyor. Inşallah olmuştur gebelik.
13.günüİğnenin kaçıncı günü bugün canım
Canım ümit vermek istemem ama büyük ihtimalle var yarın git hemen kan ver13.günü
Korkuyorum gitmeyeCanım ümit vermek istemem ama büyük ihtimalle var yarın git hemen kan ver
Canım çoğunlukla iğne etkisi kalmaz bu zamana kadar bence var çok içinde kalıyorsa eğer yarın sabah da bir tane test yap ve hemen koş kan vermeye en azından erkenden öğrenmiş olursun belki doktor vitamin vs birşeyler verir kullanman için bence hamilesin bebeğini daha fazla bekletme canımKorkuyorum gitmeyeya yoksa gibisinden ama beklemek daha da kötü ille yüzleşilcek gidip batırmakta fayda var fotoda daha silik çıkmıs normalde daha belirgin ama klomen tedavisi sonra pozitif çıkarak yanıltabilir diye demişlerdi ondan arada kaldım
Oyy inş yarın Bi tekrar bakayım benCanım çoğunlukla iğne etkisi kalmaz bu zamana kadar bence var çok içinde kalıyorsa eğer yarın sabah da bir tane test yap ve hemen koş kan vermeye en azından erkenden öğrenmiş olursun belki doktor vitamin vs birşeyler verir kullanman için bence hamilesin bebeğini daha fazla bekletme canım![]()
İçini ferah tut yarın test yaparsan resmini at merak ediyorum bende birde kan verirsen yine sonucu yaz seni bekliyor olacağımOyy inş yarın Bi tekrar bakayım ben
Tamamdırİçini ferah tut yarın test yaparsan resmini at merak ediyorum bende birde kan verirsen yine sonucu yaz seni bekliyor olacağım
Günaydın canımTamamdır![]()
günaydınlar benimde dün 12. günüydü iğnenin silik çizgi çıktı .iğne etkisi dicem ama 10.günü akşamı yapmıştım ilk testimi negatifti kafalar karıştı beklemedeyiz :) bakalım senin sonuç inşallah pozitiftir13.günü
Ben bu sabah yaptım bu sefer hiç silik te çıkmadı negatif çıktıda
günaydınlar benimde dün 12. günüydü iğnenin silik çizgi çıktı .iğne etkisi dicem ama 10.günü akşamı yapmıştım ilk testimi negatifti kafalar karıştı beklemedeyiz :) bakalım senin sonuç inşallah pozitiftir
Bugun test negatife döndüGünaydın canım
Normal kaset test mi yaptın yoksa diğeri gibimiBugun test negatife döndü