- 3 Ocak 2021
- 37
- 15
- 38
- 32
- Konu Sahibi Dallas1907
Merhaba kizlar ben 4 eylul günü çatlatma iğnesi oldum da merak ettiğim birşey var çatlatma iğnesi olduktan sonra adet gecikmesi yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ben 15 günde bir adet oluyordum duzensizdi yani o yüzden merk ettimHep gecikme yasiyorsaniz ola bilir. Benim gecikm
Eğer çatlama işlemi gerçekleşmişse kist vs olmadıysa 16. Gün muhakkak adet olursunuz tabi gebelik yoksaMerhaba kizlar ben 4 eylul günü çatlatma iğnesi oldum da merak ettiğim birşey var çatlatma iğnesi olduktan sonra adet gecikmesi yaşayan var mı
Yok erken değil bence iğneyi takip eden 14. Günde test yap dedi doktorum banaİşte yapsam mı erken mi daha test için bilmiyrm ki yapamadım o yüzden
Sizin sonuç belli miYok erken değil bence iğneyi takip eden 14. Günde test yap dedi doktorum bana
Öyle bi secenekte var mı ki bilmiyordum ilk defa oldum çatlatma iğnesiTest yapın negatifse bir kaç gün gelmezse doktora gidin belki catlamadan kiste dönüşmüştür.
Ben 9unda iğne olmuştum daha adetime var. Siz test yapın benceSizin sonuç belli mi
Var evet. Pcos ise olabiliyor. Bu arada bende pco yok ama 17 gün sonra regl olmuştum iğneden sonra. Siz 20 gune kadar bekleyin regli gelmezse gidin doktora. Tabi cok olmuş belki pozitiftir önce bi idrar testini yapın.Öyle bi secenekte var mı ki bilmiyordum ilk defa oldum çatlatma iğnesi
Evde test varsa yapabilirsinizKan testi mi idrar testi mi hangisi
Ben de bir soru sorayım. Bu kist olayından korkuyorum. İğne sonrası kist oluştuysa Lh testi silik çıkar mı? Ben iğneyi Lh ile takip ettim ama silikleşti bir süre sonra. Kist ihtimali var mı hala?Var evet. Pcos ise olabiliyor. Bu arada bende pco yok ama 17 gün sonra regl olmuştum iğneden sonra. Siz 20 gune kadar bekleyin regli gelmezse gidin doktora. Tabi cok olmuş belki pozitiftir önce bi idrar testini yapın.
İnsallah hayırlı sonuç alırsınızBen 9unda iğne olmuştum daha adetime var. Siz test yapın bence![]()
İnşallah o zmn ben yarın ilk iş test yaptirayimVar evet. Pcos ise olabiliyor. Bu arada bende pco yok ama 17 gün sonra regl olmuştum iğneden sonra. Siz 20 gune kadar bekleyin regli gelmezse gidin doktora. Tabi cok olmuş belki pozitiftir önce bi idrar testini yapın.
Şimdi şöyle ki iğne dirket hcg hormonu basıyor bünyeye bu da tam çatlamayı filan görmemizi engeller iğne olunca lh testi yapılmamalı. Gebelikte pik görenler var ovulasyon testlerinde. O yüzden kisti filan hiç anlayamayız bence. Belki pik ve pik düzeyine yakın koyuluk devam ederse 10. Gün sonrasında süphelenilebilir. Ama dediğim gibi o ara gebelik olusuyor ve o yüzden testlerde de dalgalanma oluyor olabiir.Ben de bir soru sorayım. Bu kist olayından korkuyorum. İğne sonrası kist oluştuysa Lh testi silik çıkar mı? Ben iğneyi Lh ile takip ettim ama silikleşti bir süre sonra. Kist ihtimali var mı hala?
Idrar testi de yapabilirsiniz kendiniz. Igneden 15 gün sonra net sonucu verir.İnşallah o zmn ben yarın ilk iş test yaptirayim