Çatlatma iğnesi

Dallas1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
37
15
38
32
Merhaba kizlar ben 4 eylul günü çatlatma iğnesi oldum da merak ettiğim birşey var çatlatma iğnesi olduktan sonra adet gecikmesi yaşayan var mı

Hep gecikme yasiyorsaniz ola bilir. Benim gecikmisti

Merhaba kizlar ben 4 eylul günü çatlatma iğnesi oldum da merak ettiğim birşey var çatlatma iğnesi olduktan sonra adet gecikmesi yaşayan var mı
Eğer çatlama işlemi gerçekleşmişse kist vs olmadıysa 16. Gün muhakkak adet olursunuz tabi gebelik yoksa

Pco luyum ben o yüzden adetlerim düzensiz bugün çatlatma iğnesi 16. Günüm hafif kasık ağrılarım oluyor arada o kadar

Test yapın negatifse bir kaç gün gelmezse doktora gidin belki catlamadan kiste dönüşmüştür.

Öyle bi secenekte var mı ki bilmiyordum ilk defa oldum çatlatma iğnesi
Var evet. Pcos ise olabiliyor. Bu arada bende pco yok ama 17 gün sonra regl olmuştum iğneden sonra. Siz 20 gune kadar bekleyin regli gelmezse gidin doktora. Tabi cok olmuş belki pozitiftir önce bi idrar testini yapın.

Var evet. Pcos ise olabiliyor. Bu arada bende pco yok ama 17 gün sonra regl olmuştum iğneden sonra. Siz 20 gune kadar bekleyin regli gelmezse gidin doktora. Tabi cok olmuş belki pozitiftir önce bi idrar testini yapın.
Ben de bir soru sorayım. Bu kist olayından korkuyorum. İğne sonrası kist oluştuysa Lh testi silik çıkar mı? Ben iğneyi Lh ile takip ettim ama silikleşti bir süre sonra. Kist ihtimali var mı hala?

Ben de bir soru sorayım. Bu kist olayından korkuyorum. İğne sonrası kist oluştuysa Lh testi silik çıkar mı? Ben iğneyi Lh ile takip ettim ama silikleşti bir süre sonra. Kist ihtimali var mı hala?
Şimdi şöyle ki iğne dirket hcg hormonu basıyor bünyeye bu da tam çatlamayı filan görmemizi engeller iğne olunca lh testi yapılmamalı. Gebelikte pik görenler var ovulasyon testlerinde. O yüzden kisti filan hiç anlayamayız bence. Belki pik ve pik düzeyine yakın koyuluk devam ederse 10. Gün sonrasında süphelenilebilir. Ama dediğim gibi o ara gebelik olusuyor ve o yüzden testlerde de dalgalanma oluyor olabiir.

Back
X