Çatlatma iğnesi

Rabia nur budak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
14
3
1
22
Arkadaşlar ben05 Kasım cuma günü çatlatma iğnesi oldum önce adetliyken 9 gün boyunca meriofert iğne kullandım yumurtam pazar günü çatladı ama 2 gündür çok sancım var adet sancısı gibi adetime 12 gün var iğnenin etkisi olabilirmi birde ben 3 yumurtaliymisim ikiz gebelik olabilirmi böyle olanlar varmı kizlarrr yazarsanız sevinirim

Olur canm Kasık ağrısı karın ağrısı adet olana kadar devam eder inşallah adet olmazsın tabiki gebe kalırsın

Meriofert bende kullandım bu ay çok ismi duyulmayan bir iğne hep burada arastırıyordum sizi gördüm benimde reglime 10 gün var ama ben 4 kasımda aşılama oldum 3 yumurta büyüttü bende de

Meriofert bende kullandım bu ay çok ismi duyulmayan bir iğne hep burada arastırıyordum sizi gördüm benimde reglime 10 gün var ama ben 4 kasımda aşılama oldum 3 yumurta büyüttü bende de
Hadi inşallah canım olur doktorum 3 yumurtaya ikiz gebelik olabilir dedi bugün doktor kontrolum var birde ben bu gece hiç uyumadım hep midem bulandi kasığım ağrıdı sende de oluyormu canim rabbim umudlarimizi bosa cikarmasin

Kasık ağrım var canim başka bir seyim yok doktor kontrolun neden var ne icin gidiyorsun ki

Merhaba arkadaşlar benimde pazartesi iğne oldum dün e kadar ağrılarım vardı dünden itibaren kalmadı . İğne etkisi oluyor geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu ay sağlıklı ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…