• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

fulyadnmzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
9
1
1
33
Arkadaşlar 15 temmuzda çatlatma iğnesi oldum. 10. Gününde dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı. İğnenin etkisiyle bile pozitifi görmedim. Yorumlara baktığımda iğnenin etkisiyle yalancı pozitif olur diyordu ama bende o bile yok aynı durumu yaşayıp hamile olan varmı

Catlatma ignesinde net sonuç icin gününüzü bekleyin ignenin etkisi gecmis demek ki ama şuan kesin sonuç için erken 🙏

2 gün gecikti zaten adetime 8 gün kala çatlatma oldu yumurtaların gelişimine göre
Adet 2 gün geciktiyse erken gebelik testi doğru çıkar Ama standart gebelik testleri çıkmayabilir. Yarın adet olmazsanız belirtisi yoksa kanda beta hcg baktırın Kesin sonuç için.

Çatlatma iğnesi asıl periyodu değiştiriyor diye duydum iğneden 14 15 gun sonra regl gunu oluyormuş gebelik oluşmazsa. İğnenin vucuttan cıkması kişiye göre değişiyor 8 gunde cıkanda varmış 15 gun de cıkanda varmış diye biliyorum bence suan doğru sonuç almanız imkansız. Bende 8 temmuzda iğne oldum beklemedeyim inşallah hayırlı haberler alırız

Çatlatma iğnesi asıl periyodu değiştiriyor diye duydum iğneden 14 15 gun sonra regl gunu oluyormuş gebelik oluşmazsa. İğnenin vucuttan cıkması kişiye göre değişiyor 8 gunde cıkanda varmış 15 gun de cıkanda varmış diye biliyorum bence suan doğru sonuç almanız imkansız. Bende 8 temmuzda iğne oldum beklemedeyim inşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun bu güzel habere çok ihtiyacım var 5 sene oldu

Merhaba. Haziran ayinda ovitrelle ignesi oldum malesef regl oldum olumsuz sonuclandi. Bu ay 5 gun adetim gecikti goguslerim sisti ama olamiyorum. Bu igne reglli duzenini bozar mi? (Hamile olamam esim 1 aydir yurtdisinda)

Back
X