Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 gün sonra sıfırlanır diyorlar benimde bugün 11. Günüm çatlatma iğnesinin inşallah güzel sonuçlar alırızKizlar merhaba catlatma iğnesinin 13. Gunu bugun idrar testi negatif cikti sonradan pozitif olabilir mi sizce
Insallah aliriz14 gün sonra sıfırlanır diyorlar benimde bugün 11. Günüm çatlatma iğnesinin inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
14 gün sonra değerler sıfırlanıp tekrardan yükseliyor diye biliyorum bende o yüzden 14 gün bekleyeceğim benInsallah alirizama benim 13 simdi geri deger yükselir mi yani pozitif olabilir mi
Umudumuzu kaybetmeyelim o zaman14 gün sonra değerler sıfırlanıp tekrardan yükseliyor diye biliyorum bende o yüzden 14 gün bekleyeceğim ben![]()
Aynen öyleUmudumuzu kaybetmeyelim o zamanteşekkürler
Bana da doktor adet gününü bekle geçince kan ver dedi idrar dogru olmayabilir dediAynen öyleBende test yaptım bugün negatif çıktı ama doktorum 14. Günü kan ver dedi pazar günü kan vereceğim.
Selam sonucun ne oldu acaba test yaptinmi14 gün sonra değerler sıfırlanıp tekrardan yükseliyor diye biliyorum bende o yüzden 14 gün bekleyeceğim ben![]()
Kan testi verdim ama negatif çıktıSelam sonucun ne oldu acaba test yaptinmi
Sizin sonuç ne olduKan testi verdim ama negatif çıktı![]()
Bende dun tekrar idrar yaptim yine negatif cikti 17. Günümdü dun negatif sanirim olsa cikardiSizin sonuç ne oldu
Bence de olsa çıkardı napalım artık hayırlısı olsunBende dun tekrar idrar yaptim yine negatif cikti 17. Günümdü dun negatif sanirim olsa cikardi
Aynen canim vakti değilmiş demekBence de olsa çıkardı napalım artık hayırlısı olsun
Bende 11.günde erken gebelik testi yaptım silik çıktı siz yapmış miydiniz teste14 gün sonra sıfırlanır diyorlar benimde bugün 11. Günüm çatlatma iğnesinin inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
Yok ben 11. Gün değilde 8. Gün yapmıştım meraktan silik çıkmıştı ama sonra negatif oldu inşallah sizinki pozitif tirBende 11.günde erken gebelik testi yaptım silik çıktı siz yapmış miydiniz teste
Acaba iğnenin etkisimidir diye korkuyom birazdaYok ben 11. Gün değilde 8. Gün yapmıştım meraktan silik çıkmıştı ama sonra negatif oldu inşallah sizinki pozitif tir![]()
En sağlıklısı kan vermek 14.gün kan verirseniz bence daha iyi olur. Bende sürekli test yapıp kendimi strese çok soktum. Sizin Bi sorununuz varmı benim eşimde de bende de hiçbir sorun yok 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyorAcaba iğnenin etkisimidir diye korkuyom birazda
Bizimde yok ben 5 senelik evliyim sadece bende çatlama sıkintisi vardı tabi bu 5 sene içinde 3 kere hamile kaldim 2 si igneyle biri kendiliginden 2 sini düşük yaptım ilki 10 haftalıkken karnimda öldüEn sağlıklısı kan vermek 14.gün kan verirseniz bence daha iyi olur. Bende sürekli test yapıp kendimi strese çok soktum. Sizin Bi sorununuz varmı benim eşimde de bende de hiçbir sorun yok 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyor
Yaa Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallahBizimde yok ben 5 senelik evliyim sadece bende çatlama sıkintisi vardı tabi bu 5 sene içinde 3 kere hamile kaldim 2 si igneyle biri kendiliginden 2 sini düşük yaptım ilki 10 haftalıkken karnimda öldü
Amin inşallah o yüzden özelde falan Amaliyat oldum oldum rahimim t seklindeymis ondan olmuyomuş meğer tez zamanda bebislere kavuşuruz inşallahYaa Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallahDaha fazla aratmadan nasip etsin inşallah hepimize
![]()