Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallah sizin adınıza çok sevindimAmin inşallah o yüzden özelde falan Amaliyat oldum oldum rahimim t seklindeymis ondan olmuyomuş meğer tez zamanda bebislere kavuşuruz inşallah![]()
Güzel haber alırım insallahAminnn inşallah sizin adınıza çok sevindim![]()
Aminnn inşallah sizin adınıza çok sevindim![]()
AminnnnGüzel haber alırım insallahve sizde
Ben regl oldum maalesef tekrardan tedaviye başladımmGüzel haber alırım insallahve sizde
benımde bugun 15 .gunum teste hala sılık cıkıyo bu normal mıBen regl oldum maalesef tekrardan tedaviye başladımm![]()
Bence hamilesinbenımde bugun 15 .gunum teste hala sılık cıkıyo bu normal mı
Mağlesef bugün adet oldumBence hamilesinKan ver bence
Allah nasip eder inşallah birgün bize ve isteyen herkese üzülme hiçMağlesef bugün adet oldum![]()
2 3 ay geçsin de aşılamaya geçmeyi dusunuyom canımAllah nasip eder inşallah birgün bize ve isteyen herkese üzülme hiç![]()
Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz acaba Siz çok oldu mu2 3 ay geçsin de aşılamaya geçmeyi dusunuyom canım
biz 5 senelık evlıyız ve 1 kere 10 haftalık olmustu kalbı durdu ve kürtaj oldum 1 6 haftalık dusurdum 1 kerede kendılıgınden dustu ikisi catlatma ıgnesıyle oldu 1 tanesı kendılıgınden oldu esımde bı sıkıntı yok benım rahmım seklı bozuktu onun amalıyatını oldum hsg cektırdımNe zamandır çocuk düşünüyorsunuz acaba Siz çok oldu mu
Hayırlısı olsun inşallahbiz 5 senelık evlıyız ve 1 kere 10 haftalık olmustu kalbı durdu ve kürtaj oldum 1 6 haftalık dusurdum 1 kerede kendılıgınden dustu ikisi catlatma ıgnesıyle oldu 1 tanesı kendılıgınden oldu esımde bı sıkıntı yok benım rahmım seklı bozuktu onun amalıyatını oldum hsg cektırdım
Selam nasıl oldu sonucunKizlar merhaba catlatma iğnesinin 13. Gunu bugun idrar testi negatif cikti sonradan pozitif olabilir mi sizce