Çatlatma iğnesi

hatice9997

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
119
38
18
26 şubat gece çatlatma iğnesi oldum şuan çatlatma iğnesinden 10 gün geçti gebelik testi yapsam net sonuç alırmıyım yardımcı olurmusunuz kızlar

kızlar merhaba benim çatlatma iğnesinde 11.günüm ama hiç bişey hissetmiyorum bi kaç güne kadar böyle bi ateş basıyordu içime böyle fenalık geliyo gibi oluyodu sizede oldu mu hiç acaba yarın test yapsam doğru sonuç çıkar mı

B3nim bugün catlatma ignesinden sonra 6. Günüm canım sıcak basması bende de bugün başladı ve sanki regl olacakmışım gibi bel ve kaisklarima ağrı giriyor ilacın etkisi de bitmiştir muhtemelen senin artık bence yarın ya da diğer gün kan testi verirsen sonuç alırsın yapınca buraya da yaz olur mu inş hamilesindir

Test yaptım canım negatif adetime son 1 gün kaldı ama adet olacak gibi de değilşm bilmiyorum artık umudum yok hiç sen ne durumdasın

Test yaptım canım negatif adetime son 1 gün kaldı ama adet olacak gibi de değilşm bilmiyorum artık umudum yok hiç sen ne durumdasın
Hadi yaa hic uzulme vakti ne zamansa rabbim o zaman nasip edecek ben de cumartesi kan testi verdim 4.08 çıktı ama 2 kaset teste de hayalet çizgi görmüştüm yarin doktor randevum var bir kez daha yapicam ağrılarım gitti benim de dünden bu yana kasik ve bel ağrım olmuyor öyle belirgin bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…