15-18.gün muhakkak geliyormuşÇatlatma iğnesi kullanınca eğer gebelik olmazsa adet kaçıncı gün geliyor genelde?
Benim 13. NegatifÇatlatma iğnesi oldu 15 Haziran'da hala adet olmadım 14.gün çok aşırı silik çıktı idrar testi.
Yaşayan var mı?
Merhaba bugünde bidaha yapın koyulasma varsa hamilesin.Çatlatma iğnesi oldu 15 Haziran'da hala adet olmadım 14.gün çok aşırı silik çıktı idrar testi.
Yaşayan var mı?
Benimde 12.ve 13.gün çıkmadı kaset testler yanıltabiliyor eğer varsa 15. günden sonra çıkacaktır.Benim 13. Negatif
Gerek kalmadı sanırım hafifi kahve lekem geldi peçeteyeBenimde 12.ve 13.gün çıkmadı kaset testler yanıltabiliyor eğer varsa 15. günden sonra çıkacaktır.
Hayırlısı olsun canım. Tez zamanda gelsin meleğinGerek kalmadı sanırım hafifi kahve lekem geldi peçeteye
Kahverengi rengi Yerleşme kanamadir kirmizi gelmediyse.Gerek kalmadı sanırım hafifi kahve lekem geldi peçeteye
Adet oldum sağolun desteğiniz içinKahverengi rengi Yerleşme kanamadir kirmizi gelmediyse.
Adet oldum sağolun desteğiniz içinBenimde 12.ve 13.gün çıkmadı kaset testler yanıltabiliyor eğer varsa 15. günden sonra çıkacaktır.
Pozitif döner 15gunu kan verin.Benim de bugün 12. Günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sonradan
İnşallah ya ama regl belirtileri göstermeye başladım. Yani erken regl olacağım sanırım.Pozitif döner 15gunu kan verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?