- 21 Eylül 2023
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Ben ve benben
-
çatlatma iğnesi 10. Gün moralim çok bozuldu lütfen sizce varmı yokum hamilelık çok silik cıktı
İğnenin etkisi daha geçmemiş de olabilir, gebelik de olabilir. Testi tekrarlamanızçatlatma iğnesi 10. Gün moralim çok bozuldu lütfen sizce varmı yokum hamilelık çok silik cıktıEki Görüntüle 3309685
Yanlışlıkla tam yazamadan gönderdimİğnenin etkisi daha geçmemiş de olabilir, gebelik de olabilir. Testi tekrarlamanız
Hiç umudum kalmadı bugün çok kötü oldum moralim bozuldu düşünmektenYanlışlıkla tam yazamadan gönderdim
...testi tekrarlamanız lazım günden güne. Ama asıl sonucu 3-4 gün sonra alırsınız. Ben 10. gün negatif görüp 17. gün hamileliğimi öğrenmiştim.
Niye umudunuz kalmadı ki? Zaten ikinci çizgi var.Hiç umudum kalmadı bugün çok kötü oldum moralim bozuldu düşünmekten
1 buçuk sene oldu polistik över beni çok yordu hayal kırıklığına uğrarım yine diye düşünüyorum 2. Çizgi çok silik zor belli oluyor gibiNiye umudunuz kalmadı ki? Zaten ikinci çizgi var.
Bende ikinci çizgi olmamasına rağmen hamileymişim yani. Sizinkinde üzülecek bir şey yok ki.
İkinci çizgi hiç görünmeseydi de hala hamilelik ihtimaliniz var. Daha iğnenin 10. günü. Erken yaptınız testi ve kafanız karışıyor şu an. Ben de aynı hataya düştüm zamanında çünkü bilmiyordum. İşte bu yüzden iğneden sonra en az 12 gün geçsin öyle test yapın diyorlar. İnşallah hamilesinizdir. Tabi ki olmayabilirsiniz de ama ben başımdan geçeni anlattım işte. Şu an üzülmek için biraz erken. Kaldı ki bu ay olmadıysa da hayırlısı olsun, elbet bir gün olacaktır. Pcos'lu olup hamile kalan bir sürü kadın var. Sadece biraz uğraştırıyor ama umudunuzu yitirmeyin.1 buçuk sene oldu polistik över beni çok yordu hayal kırıklığına uğrarım yine diye düşünüyorum 2. Çizgi çok silik zor belli oluyor gibi
Erken gebelik testi yaptım adete 5 gün var diye bu testi aldımİkinci çizgi hiç görünmeseydi de hala hamilelik ihtimaliniz var. Daha iğnenin 10. günü. Erken yaptınız testi ve kafanız karışıyor şu an. Ben de aynı hataya düştüm zamanında çünkü bilmiyordum. İşte bu yüzden iğneden sonra en az 12 gün geçsin öyle test yapın diyorlar. İnşallah hamilesinizdir. Tabi ki olmayabilirsiniz de ama ben başımdan geçeni anlattım işte. Şu an üzülmek için biraz erken. Kaldı ki bu ay olmadıysa da hayırlısı olsun, elbet bir gün olacaktır. Pcos'lu olup hamile kalan bir sürü kadın var. Sadece biraz uğraştırıyor ama umudunuzu yitirmeyin.
Ben de erken gebelik testi yapmıştım.Erken gebelik testi yaptım adete 5 gün var diye bu testi aldım
Doğru cıkmışmıydıBen de erken gebelik testi yapmıştım.
Sabahtan beri anlatıyorum ya.Doğru cıkmışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?